metalshow

Ultimele bilete la concertul lui Robbie Williams pe OLX.ro

Cu doar două zile până la cel mai așteptat eveniment al verii, pe OLX.ro se găsesc peste 260 de oferte last minute pentru concertul susținut de Robbie Williams în Piața Constituției din București, în total aproximativ 500 de bilete.

Prețurile variează între 100 RON și 1.600 RON pentru locuri în secțiunile Golden, Diamond și Normal Circle, tribună sau peluză. Pentru cei mai mari înfocați fani ai artistului, tot pe OLX.ro se găsesc și CD-uri, tricouri sau postere cu Robbie Williams. Mai mult, pentru a își completa portofoliul musical, colecționarii pot achiziționa cele opt albume ale artistului dintre anii 1995 și 2013.

De asemenea, și vânzătorii sunt avantajați cu mai multe oferte de schimb: un aparat blue-ray 3D în stare perfectă de utilizare în valoare de 380 RON poate fi achiziționat în schimbul a două bilete pentru concertul din 17 iulie.

În prezent, OLX.ro este cel mare site de anunțuri din România, cu peste 4,5 milioane de oferte active, aplicațiile de mobil pentru Android, iOS și Windows Phone fiind descărcate de peste 1,5 milioane de români.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *