free download 78 travel guides written by experts

Ultimele bilete in fata scenei la concertul PLACEBO

Biletele in fata scenei la concertul PLACEBO de la Romexpo din data de 21 iunie sunt aproape epuizate. Ultimele 300 de bilete in zona gazon A mai pot fi procurate doar din Magazinele Diverta, Muzica si online de pe MyTicket.ro si nu vor fi suplimentate.

In primele zece zile de la punerea in vanzare a biletelor pentru concert, jumatate din biletele PLACEBO categoria zona A fusesera deja achizitionate, dovedind inca o data faptul ca trupa britanica are un fan-base puternic si fidel in Romania.

Concertul PLACEBO de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al viitorului album, “Battle for the Sun”, material programat sa apara la sfarsitul saptamanii viitoare si care va putea fi gasit si in magazinele din Romania prin MediaPro Music. Turneul european a debutat la inceputul acestei luni si are deja programate concerte la cele mai importante festivaluri ale verii precum: Rock Am Ring – Germania, Rock Werchter – Belgia, NovaRock – Austria, Open’er – Polonia, Paleo – Elvetia, Sziget – Ungaria sau Pinkpop in Olanda.

In deschiderea concertului PLACEBO vor evolua australienii de la EXPATRIATE, trupa care a cunoscut succesul inca de la debut, o data cu lansarea albumului “In the Midst of This”. Albumul a fost bine primit de critica de specialitate, trupa fiind nominalizata la categoriile “Best New Band” si “Best New Album” la Premiile ARIA (echivalentul australian al BRIT AWARDS).

Biletele pentru concertul PLACEBO si EXPATRIATE din 21 iunie 2009 se comercializeaza la preturile de 175 RON (Zona A – in fata scenei) respectiv 100 RON (Zona B). Biletele pot fi procurate online de la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din cluburile Control, Fabrica si Fire.

Concertul PLACEBO si EXPATRIATE din 21 iunie 2009 este produs de One Event.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

Bucuresti, 01.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *