free download 78 travel guides written by experts

Ultima zi de inscriere la evenimentul Business Target Club

Oamenii de afaceri şi tinerii antreprenori care îşi doresc o schimbare de perspectivă asupra situaţiei mediului economic şi politic al României mai au la dispoziţie o singură zi pentru a se înscrie la cea de-a opta ediţie a Business Target Club având ca temă România după alegeri. Tendinţe. O iniţiativă Junior Chamber International Bucureşti (JCI) şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM), Business Target Club va avea loc pe 9 decembrie, la Hotel Residence Cerisiers, începând cu ora 19:00.

Anul 2010 se anunţă a fi mult mai dificil pentru România decât 2009, anul crizei financiare. Cum vor reconfigura alegerile prezidenţiale peisajul economic al României? Care să fie cele mai viabile soluţii pentru a evita intrarea României în colaps economic şi politic?

Participanţii la conferinţa România după alegeri. Tendinţe vor primi răspuns la aceste întrebări, precum şi la multe altele, de la specialişti reputaţi, invitaţi ca vorbitori: Gabriel Biriş, partener fondator al casei de avocatură Biriş-Goran, unul dintre experţii români de referinţă în domeniul fiscalităţii, Dan Ioan Popp, antreprenor, fondatorul, acţionarul principal şi preşedintele companiei imobiliare Impact Developer & Contractor şi Cosmin Alexandru, director asociat al Brandivia, companie ce oferă servicii de consultanţă în branding şi strategie, membru fondator al Asociaţiei Erudio. Discuţia va fi moderată de Andreea Roşca, directoarea publicaţiilor de business din trustul Realitatea-Caţavencu.

„La fiecare întâlnire Business Target Club ne propunem să descoperim cele mai noi direcţii în business şi să obţinem sfaturi utile de la persoane cu adevărat remarcabile. La ediţia din 9 decembrie dorim să estimăm efectele schimbărilor politice din acest an la nivel economic şi social pentru a oferi oamenilor de afaceri şi antreprenorilor un sprijin în procesul de planificare pentru 2010”, afirmă Radu LIMPEDE, analist economic, membru fondator Business Target Club.

Pentru înscrierea la conferinţă şi mai multe informaţii referitoare la eveniment, puteţi vizita pagina de internet: www.btc.jci.ro.

Despre Business Target Club
Înfiinţat în anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri de elită, cu antreprenori şi manageri de top, selectaţi doar pe bază de recomandare din partea membrilor existenţi. Evenimentele BTC se adresează oamenilor de afaceri care vor să afle direct de la sursă ultimele tendinţe în domeniul lor de activitate. În plus, clubul oferă un cadru adecvat pentru networking de calitate cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *