free download 78 travel guides written by experts

Ultima saptamana de inscrieri la Olimpiadele Comunicarii 2009

Joi, 16 aprilie este data limita pana la care studentii sau masteranzii care isi doresc o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica se mai pot inscrie la cea de-a IX-a editie a Olimpiadelor Comunicarii. Si in acest an, ei vor putea lucra cu o serie de companii de renume sau politicieni importanti, pentru realizarea unor campanii de comunicare.

In cele patru probe de concurs pot participa echipe formate din cate cinci studenti sau masteranzi. Daca vor trece de o prima etapa de preselectii, echipele vor lucra timp de doua saptamani la realizarea unor campanii de comunicare pentru niste “clienti” reali: companii, institutii publice sau oameni politici. Aceasta experienta este una extrem de importanta pentru dezvoltarea profesionala a tinerilor specialisti si pentru sansele lor de angajare.

Spre exemplu, echipele care se vor califica la probele de Relatii Publice sau Advertising vor lucra pentru strategiile de imagine ale unor companii sau marci de renume, precum: Tuborg, Carpatcement, Petrom, Recolamp, RBS Romania, Coca-Cola HBC Romania, BCR, Jack Daniel’s, Gillette, Raiffeisen, BitDefender, Impact SA, Fundatia Sensiblu, Nutline sau Karspersky.

Cu atat mai mult cu cat suntem intr-un an electoral, politicienii sunt dornici sa-i cunoasca pe viitorii lor consultanti. De aceea, echipele calificate la proba de Comunicare Politica vor putea lucra pentru politicieni binecunoscuti, precum: Roberta Anastase (PDL), Ludovic Orban (PNL), Victor Ponta (PSD), Bogdan Olteanu (PNL), Titus Corlatean (PSD), Bogdan Ciuca (PC) sau Adriana Saftoiu (PNL).

Si institutiile publice sunt interesate sa investeasca in formarea unor tineri profesionisti, care, in viitor, le vor putea ajuta sa comunice mai bine. Astfel, echipele calificate la proba de Comunicare Institutionala vor lucra pe teme oferite de institutii precum: Ministerul Mediului, Ministerul Culturii, Ministerul Educatiei sau Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca.

Inscrierile in competitie au loc pana pe 16 aprilie. Studentii sau masteranzii care vor sa se inscrie, pot gasi informatiile necesare pe site-ul: www.olimpiadelecomunicarii.ro .

Olimpiadele Comunicarii 2009 se desfasoara sub Patronajul Camerei Deputatilor.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *