Kinodiseea

Ultima proba la Supermodels by Catalin Botezatu”

Modelele lui Botezatu printre oi si magari, la munte

In aceasta seara, la Kanal D, de la ora 23:00, se va difuza finala show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu". Concurentii ajunsi in ultima faza a concursului au pozat de aceasta data la Cheile Gradistei, intr-un peisaj mirific.

Imbracati sumar si la temperaturi care nu depaseau zero grade Celsius, cei 5 finalisti au fost supusi acestei ultime probe inainte de jurizarea finala. O turma de oi si un magar au reprezentat "recuzita" pentru aceasta sedinta foto speciala. Magarusul a cucerit rapid simpatia tuturor si a fost botezat, in gluma, de catre amfitrionul show-ului cu numele de "Joan".

Cand concurentului Joan i-a venit randul pentru a poza, Catalin Botezatu i-a facut acestuia cunostinta cu tizul patruped.

"Joan, vei poza cu magarul. Este cea mai mare provocare a ta! Joan, fata in fata cu Joan magarul. Adica vei poza in oglinda", i-a spus amuzat Catalin Botezatu concurentului.

Cum a reactionat Joan la gluma lui Botezatu si cum s-au descurcat concurentii la ultima proba din concurs, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 23:00, finala show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu", la Kanal D!

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *