free download 78 travel guides written by experts

Ultima proba la Supermodels by Catalin Botezatu”

Modelele lui Botezatu printre oi si magari, la munte

In aceasta seara, la Kanal D, de la ora 23:00, se va difuza finala show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu". Concurentii ajunsi in ultima faza a concursului au pozat de aceasta data la Cheile Gradistei, intr-un peisaj mirific.

Imbracati sumar si la temperaturi care nu depaseau zero grade Celsius, cei 5 finalisti au fost supusi acestei ultime probe inainte de jurizarea finala. O turma de oi si un magar au reprezentat "recuzita" pentru aceasta sedinta foto speciala. Magarusul a cucerit rapid simpatia tuturor si a fost botezat, in gluma, de catre amfitrionul show-ului cu numele de "Joan".

Cand concurentului Joan i-a venit randul pentru a poza, Catalin Botezatu i-a facut acestuia cunostinta cu tizul patruped.

"Joan, vei poza cu magarul. Este cea mai mare provocare a ta! Joan, fata in fata cu Joan magarul. Adica vei poza in oglinda", i-a spus amuzat Catalin Botezatu concurentului.

Cum a reactionat Joan la gluma lui Botezatu si cum s-au descurcat concurentii la ultima proba din concurs, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 23:00, finala show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu", la Kanal D!

Bucuresti, 24.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *