textil technology show 2018

Ultima ocazie de training si energizare inaintea toamnei

pentru managerii / leaderii companiilor mijlocii si mari ce doresc sa depuna proiecte cu finantare nerambursabila UE Wellness & Spa Club “Ursuletul”, Predeal – 11-13 septembrie 2008

14 octombrie 2008 este data ultima de depunere a proiectelor cu finantare nerambursabila pentru intreprinderile mari, iar pana la sfirsitul anului se va anunta si termenul limita pentru cea de-a doua sesiune pentru IMM-uri! Platforma de Interventie si Actiune Rapida “EU-RO Clearing Funds” (www.StructuralFunds.ro)  coordoneaza cu deosebit succes, inca din ajunul aderarii Romaniei la UE, Programul National de Formare Sistematica, atat pentru beneficiarii potentiali din sectorul public si din cel privat, cat si pentru instruirea celor care selecteaza si gestioneaza proiectele cu finantare europeana. Pana in prezent, au profitat deja de aceasta oportunitate de formare sau de consultanta de acest gen mari companii precum: Automatica SA, Turbomecanica SA, Antibiotice SA, Metroul SA, Transgaz Medias, Distrigaz Sud, Unio Satu Mare, Congaz Constanta, grupul UCM Resita, GAUSS Timisoara, Societatea Expertilor Tehnici SA, ca si consilieri sau functionari publici cu expertiza in domeniu din peste 1000 de consilii locale si judetene.

Inaintea intrarii in activitatea profesionala de toamna, – cu sprijinul reputatului Consultant si Trainer in cadrul Centrului de Pregatire pentru personalul din industrie al Ministerului Economiei si Finantelor (www.cppi.ro), Dl Octavian SERBAN, MBA la George Town University (USA), Quality & Business Manager certificat de Ford World HQ si Japan international Cooperation Agency, Certified Knowledge Manager al Institutului de Knowledge Management (USA) -, destinam o sesiune speciala interactiva de training si consiliere pe idei de proiecte / solicitari de finantare dedicate de UE si Guvernul Romaniei realizarii unui sistem inovativ de productie si servicii prin co-finantarea oferita de axa prioritara 1 a POS “Cresterea Competitivitatii Economice”.

RECOMANDAM:  Evenimente Polirom si Cartea Romaneasca la Bookfest 2013

Sesiunea, programata sa aiba loc la Predeal, in perioada 11-13 septembrie 2008, vizeaza sa raspunda la intrebari si probleme concrete precum:

·     Cum pot folosi finantarile europene pentru crearea unor noi facilitati logistice/de infrastructura, modernizarea, extinderea, re-tehnologizarea sau cresterea eficientei economice a afacerii mele?

·     Care sunt cerintele actualizate pentru un studiu de fezabilitate si un plan de marketing in stricta concordanta cu punctajul prevazut de cei care selecteaza cererile de finantare?

·     De ce resurse, persoane si activitati am nevoie pentru a putea implementa proiectul meu si a primi la timp transele de finantare?

·     Cum sa prevad nevoile si modul de a asigura ritmul ideal de raportare, monitorizare, control si evaluare interna in cursul implementarii proiectului?

·     In ce fel si din ce surse pot avea acces la o co-finantare stabila a investitiei mele?

·     Care sunt cerintele tehnice pentru realizarea auditului intern si a celui extern in cazul proiectelor de valoare mare?

La aceasta sesiune, participa oameni de afaceri, reprezentanti ai confederatiilor patronale/camerelorde comert, manageri de companii mari si mijlocii, experti tehnici certificati, lideri ai unor asociatii profesionale interesate. Pentru energizarea si socializarea participantilor, sesiunea este completata de reuniuni de tip team-building, precum si de posibilitatea accesului special la facilitatile Centrului Wellness & Spa ale complexului “Ursuletul” (www.ursuletul.ro). Certificatul de Absolvire al sesiunii este girat de coordonatorul principal, Dl Octavian SERBAN si eliberat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds”.

Detalii despre conditiile de participare si cuantumul contributiei banesti pot fi consultate pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Secretariatul organizatoric la tel/fax: (021) 230.49.97 sau email: eurolink@b.astral.ro .

Bucuresti, 22.07.2008

{mosloadposition user10}

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################