Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ultima ediție România, te iubesc! din acest sezon pune românii ambițioși în prim plan

După zeci de mii de kilometri parcurși și sute de ore de filmare în căutarea celor mai relevante povești de succes ale românilor din străinătate și nu numai, echipa România, te iubesc! continuă să prezinte, în ultima ediție din acest sezon, români care au reușit să demonstreze că au ambiția, determinarea și pasiunea de a transforma o simplă idee într-o profesie în adevăratul sens al cuvântului!

Anda Gânscă este o româncă ambițioasă, care conduce o afacere de 10 milioane de dolari în Statele Unite ale Americii. Birourile ei se află pe ambele coaste, iar acum plănuiește să își extindă afacerea și la Cluj-Napoca, orașul ei natal, unde vine în fiecare an alături de angajații și partenerii ei de afaceri.


O nouă poveste de succes o va avea ca personaj principal pe Monica Boseff, care a înființat singurul centru pentru victimele traficului de carne vie din România. A fost școlită în Statele Unite, iar acolo este considerată erou, fiind și premiată pentru activitatea sa. S-a întors în România pentru că și-a dorit să facă o schimbare în viața tinerelor traumatizate. Lucrează cu fete salvate de politiștii de la Crimă Organizată și a salvat până acum peste 200 de adolescente și tinere răpite, bătute, abuzate, torturate, înfometate și obligate să se prostitueze.

Tot duminică, la România, te iubesc!, telespectatorii vor afla ce înseamnă o casă cu facturi zero, un vis care ar putea deveni realitate pentru mulți. Câțiva tineri români au înființat grupul Efden și își propun să își atingă obiectivul: au construit deja un prototip de casă, despre care spun că a fost premiat la concursuri internaționale din Germania, Olanda și Franța.

Toate aceste povești de succes ale românilor care au demonstrat că au ce trebuie pentru a-și atinge toate obiectivele vor fi prezentate pe larg la România, te iubesc!, duminică, de la ora 18:00, numai la Pro TV.

Toate reportajele România, te iubesc! sunt disponibile pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *