Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ultima ediție România, te iubesc! din acest sezon a fost lider de audiență pe toate categoriile de public

Ediția România, te iubesc! de duminică le-a prezentat telespectatorilor noi exemple de români extraordinari, atât din țară, cât și de peste hotare, care au reușit să facă o schimbare în jurul lor cu multă determinare, luptă, dedicare și muncă. Pornind de la o idee sau o pasiune, românii ambițioși reușesc să-și atingă obiectivele, fie că este vorba de afaceri de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii, protejarea persoanelor agresate sau construirea unei case prototip, care are consum zero la utilități.

Campania românilor de succes, care au ambiția, determinarea, forța și responsabilitatea de a demonstra că au ce trebuie, a început pe 1 decembrie, iar corespondenții Știrilor Pro TV au străbătut zeci de mii de kilometri pentru a aduce în fața telespectatorilor poveștile românilor demni de laudă.


Ultima ediție România, te iubesc! din acest sezon a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. Reportajul a fost urmărit de peste 1.1 milion de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 18:01 – 18:58, la nivel național. România, te iubesc! a înregistrat, la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 7.3 puncte de rating și 21.3% share.

În noul sezon, echipa România, te iubesc! pregătește noi reportaje de interes pentru telespectatori și îi va purta pe aceștia mii de kilometri prin țară și în străinătate pentru a le arăta noi exemple demne de urmat, dar și subiecte sensibile, asupra cărora va trage un puternic semnal de alarmă.

Toate reportajele România, te iubesc! sunt disponibile pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *