free download 78 travel guides written by experts

Ultima doamnă Parrish

Liv Constantine
Leda Bazaar

Există oameni care încep viața în orașe mici și în familii sărace. Unii se adaptează și merg mai departe, alții însă visează să aibă o viață în care au totul, într-un oraș mare, o familie perfectă, departe de locul nașterii.

Amber este o tânără de 20 și ceva de ani cu un trecut sordid, pe care vrea să lase în urmă cât mai repede. Scopul ei este să parvină, iar pentru aceasta este dispusă să facă orice.

Pune ochii pe Jackson Parrish, un mogul imobiliar multimiliardar și își propune să devină următoarea lui soție.

Ultima doamnă Parrish

Dar Jackson este foarte îndrăgostit de de Daphne, actuala soție și mamă a celor două fete ale lui.

Amber are însă un plan foarte bine pus la punct. Învață despre subiectele care știe că îl pasionează pe Jackson, găsește un motiv de a crea o legătură aparte între ea și Daphne, astfel că în curând devine a cincea roată la căruță.

Încet încet, pare că planul îi va reuși. cu toate acestea, apar obstacole neașteptate.

Amber este un personaj pe care nu îl simpatizezi. totuși, de îndată ce ai început lectura cărții, nu te poți opri până nu afli cine va ieși învingătoare: Amber sau Daphne. Da, aceasta înseamnă că s-ar putea să citești cele aproape 480 de pagini între o singură zi. Acesta este meritul autoarelor care au reușit să creeze o poveste fascinantă, cu personaje credibile, cu tare ale societății pe care le întâlnim în diverse epoci și în multe țări.

Ultima doamnă Parrish a fost primul roman din noua colecție editura Corint: Leda Bazaar. aceasta își propune să cuprindă cărți care au în centru femei curajoase, dar și fragile.

Din acest punct de vedere, cartea este un excelent ]nceput al seriei. Amber și Daphne sunt tipologii diferite, fiecare cu secretele ei. Două vieți diferite: oare cine este persoana fragilă, cine este curajoasa?

Liv Constantine Este pseudonimul sub care două surori, Lynne Constantine și Valerie Constantine, au scris acest roman, locuind în state diferite în SUA. Dacă nu ai idee că e vorba de un pseudonim și de două autoare, nu îți dai seama de acest lucru. Romanul este foarte bine scris, din toate punctele de vedere.

Romanul, un bestseller internațional, este în curs de ecranizare pe Amazon Prime și a fost recomandat de Reese Witherspoon în clubul ei de carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *