free download 78 travel guides written by experts

Uite cum face Aradits complimente: „Omul asta e lngrozitor de urat, nici tu nu esti departe!”

Spectacol de zile mari în aceastã searã, de la 20:30 pe scena „Te cunosc de undeva!”. Artişti unul şi unul prind viaţã în interpretãri excepţionale: Adriano Celentano, Janet Jackson, Jason Mraz, Mirabela Dauer, Naarghita, Smiley, Katy Perry şi Elvis Presley îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1. Însã surpriza serii va venii din partea juratului Andrei Aradits, care va face o declaraţie de neimaginat: „Omul ãsta e îngrozitor de urât, nici tu nu eşti departe!”! Cui îi spune asta Andrei, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1!

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru  a le semăna celor ale artiștilor pe care concurenții îi vor aduce pe scena „Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o aduce telespectatorilor în aceastã searã.

Unul dintre concurenţi l-a impresionat atât de tare pe juratul „Te cunosc de undeva!” Andrei Aradits, încât a avut o replicã de neimaginat: : „Omul ãsta e îngrozitor de urât, nici tu nu eşti departe!”! Ce rol l-a determinat pe Andrei sã facã o asemenea declaraţie, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1!

Bucuresti, 06.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *