free download 78 travel guides written by experts

Uite cat de sexy e noul Burlac cand sparge lemne

Episod incendiar în aceastã searã, de la 20:20, la „Burlacul”. Aflaţi într-o locaţie superbã din Apuseni, Botezatu le-a pregãtit protagoniştilor show-ului o surprizã culinarã. Nu te miri ce delicatese, ci un borş de peşte la ceaun. În timp ce fetele pregãtesc ingredientele, Sergiu trece la spart lemne. Uite cât de sexy e noul Burlac la bustul gol!

Cel de-al nouãlea episod al reality show-ului „Burlacul” îi gãseşte pe protagonişti într-o locaţie de basm din munţii Apuseni. Botezatu profitã de vremea plãcutã pentru a le face fetelor o surprizã… culinarã. Şi dacã pânã acum au fost invitate la masã la restaurant, iatã cã acum a venit rândul fetelor sã pregãteascã prânzul.

Nu cine ştie ce delicatese, ci un borş de peşte la ceaun. Frumoasele concurente fac echipã în faţa unei mese încãrcate de legume de tot felul, în timp ce Burlacul pune umãrul la spart lemne. Şi nu oricum, ci la bustul gol. Uite cât de sexy e noul Burlac!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *