free download 78 travel guides written by experts

Uite cat de frumoasa e viata de Burlac

Incendiarul reality show care a ţinut toată Europa cu sufletul la gură şi a crescut temperatura verilor la Antena 1 înregistrând audienţe record pentru acea perioadă a anului, aduce în prim plan un nou Burlac. Cel mai bun băiat rău din show biz-ul românesc îşi caută aleasa la Antena 1. Iată ce a înseamnat până acum incendiarul show Burlacul.

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat aleasa inimii, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, un alt burlac este acum în căutarea sufletului pereche. E tânăr, chipeş, rebel şi nonconformist. Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul Narcisa Salbatică, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena1.

Iată ce a însemnat până acum incendiarul show Burlacul:
· 143 de trandafiri oferiţi
· 10 limuzine fremătând de emoţie
· 112 săruturi pasionale
· 22 de întâlniri incandescente
· 73 de domnişoare plângând în hohote
· 53 de dispute la scenă deschisă
· 236 de sticle de şampanie
· 8 destinaţii romantice în afara graniţei
· 2 inele cu diamant.

Ţinând cont de toate acestea, misiunea celui de-al treilea Burlac se anunţă tot mai efervescentă şi înflăcărată. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 01.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *