free download 78 travel guides written by experts

Uita de grija curateniei cu produsele Sanito.ro

In urma cu cativa ani mi-am deschis propria afacere, fiind vorba despre un bar. Deorece intr-o astfel de situatie regulile sunt destul de stricte in ceea ce priveste conditiile din punctul de vedere al curateniei si igienei, am dorit ca totul sa fie extrem de bine pus la punct, in special datorita faptului ca tot ce inseamna controale, nu sunt deloc de trecut cu vederea.

Fiind vorba de un numar destul de ridicat de oameni si aici nu ma refer doar la angajati, din punctul de vedere al produselor igienice nu trebuia sa lipseasca nimic. Produse precum sapun lichid, dezinfectanti pentru maini, hartie igienica, detergenti de toaleta si pentru alte suprafete, nu aveau voie sa lipseasca, deoarece este vorba in principal despre sanatatea oamenilor.

In momentul in care am inceput cautarile pentru astfel de produse, am decis sa nu ma uit absolut deloc la costuri, tocmai din pricina riscurilor la care m-as fi aruncat in cazul in care produsele achizitionate nu indeplineau anumite standarde de calitate.

sanito

In timp ce cautam pe internet o solutie pentru acest lucru, i-am gasit pe cei de la Sanito.ro, site prin care spre norocul meu, am iesit mai mult decat avantajos. Am reusit achizitionarea a o multime de produse atat pentru igiena cat si pentru curatenie, de cea mai buna calitate dar si la preturi extrem de avantajoase.

Am achizitionat cate putin din fiecare astfel incat sa imi pot asigura necesarul pentru o luna cel putin, fiind vorba despre produse consumabile si nu numai, de toate felurile. De la cosuri gunoi simple cat si pentru reciclare, detergenti pentru podele, dispensere si dozatoare, aspiratoare, covorase profesionale, prosoape unica folosinta si lista poate continua.

sanito hartie

Personal sunt extrem de multumit de toate serviciile oferite de catre echipa Sanito.ro, fiind de asemenea client fidel al acestora inca de la momentul deschiderii acestei afaceri. Totul de calitate si la preturi foarte avantajoase. In plus, diversitatea este extrem de mare, astfel ca daca in cazul in care le lipseste un anume produs de pe stoc, imediat veti gasi alternativa perfecta pentru nevoile dumneavoastra.

Daca va numarati printre aceia care sunt in cautarea unor produse de curatenie si igiena de cea mai buna calitate, atunci trebuie sa alegeti Sanito.ro deoarece acestia va vor oferii fara nici o urma de indoiala cele mai bune servicii in materie de produse pentru curatenie si igiena. Aici veti gasi produse apartinand a peste 60 de brand-uri, deci cu greu veti intampina o situatie in care un anumit tip de produs sa nu existe pe stoc, mai degraba imposibil as putea spune.

Pentru toate detaliile atat despre produse cat si despre serviciile celor de la Sanito.ro, va invit sa accesati site-ul unde va sunt prezentate informatii complete. Dava aveti vreo nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia prin interemdiul datelor de contact afisate pe site in sectiunea “Contact” unde puteti completa si un scurt formular prin care vi se va raspunde in cel mai scurt timp posibil.
Articol de Andreea T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *