free download 78 travel guides written by experts

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala “Financial Intelligence – Hall of Fame”, pentru Performanta in managementul media

Aseara, in cadrul Galei “Financial Intelligence – Hall of Fame 2019”, Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a fost premiat pentru Performanta in managementul media.

Gala a adunat personalitati, reprezentanti ai unor companii din diverse domenii de activitate, care s-au remarcat prin rezultate exceptionale si care au contribuit in mod semnificativ la dezvoltatea economiei romanesti in 2019.

La eveniment au fost prezente si vedete ale statiei si persoane din managementul Kanal D. Premiul a fost ridicat de Clara Bomboe, Director de programe Kanal D.

Seara de Gala a fost presarata cu surprize artistice, menite sa incante audienta.

Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D
Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D

Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, s-a remarcat prin rezultate spectaculoase si printr-o crestere constanta, de la an la an. In 2019, in primele zece luni ale anului, Kanal D s-a plasat pe locul doi in audiente, pe targetul National, in Prime Time 20:00-24:00.

Kanal D propune publicului un mix reusit de continut TV, Radio si online, prin programele difuzate de Kanal D, emisiunile Radio Impuls si divizia online, reprezentata de kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro si radioimpuls.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *