free download 78 travel guides written by experts

Ugly Americans si Drawn Together vin alaturi de South Park pe ecranele TV, la Comedy Central Extra

Comedy Central Extra, canal patronat de Viacom, începe anul 2014 în forța, aducând pe ecranele TV din România serialele animate de comedie „Ugly Americans” și „Drawn Together”, care se alătură South Park, serial care a ajuns la sezonul al 14-lea în România.

Cele două noi serii sunt difuzate zilnic: “Drawn Together” de la ora 23.45 și “Ugly Americans” – de la 00.05, în timp ce South Park dă startul regalului de comedie animată la 23.00

South Park: Cartman se transformă în Batman-ul orașului, cu nume de cod Ratonul.

Al 13-lea sezon al South Park a început la Comedy Central Extra pe 1 ianuarie și continuă să aducă audienței același umor intens și de calitate.

Personajele din South Park ironizează de mai bine de o decadă evenimente de actualitate mondială și, în nou difuzatul sezon, umorul cinic și mușcător e orientat către Jonas Brothers. Pe de altă parte, tot în acest sezon, Cartman se transformă în Batman-ul orașului, cu numele de cod Ratonul.

Aventurile South Park pot fi urmărite în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu ora 23.00.

Drawn Together – un reality show animat mai îndrăzneț decât South Park

Cei care credeau că South Park este cel mai îndrăzneț serial animat de comedie își vor schimba părerea urmărind Drawn Together, o serie ale cărei personaje evoluează în cadrul unui reality show.

„«Drawn Together» este primul reality animat. Aici, reality show-ul și Big Brother se întâlnesc cu personajele caracteristice lumii animate”, apreciază Variety, care subliniază stilul seriei în care eroului clasic (Captain Hero) i se alătură Ling-Linget (personaj care îl are ca model pe Pikachu din Pokemon), o copie a lui a Spongebob și alții.

Lumea suprarealistă a personajelor din „Drawn Together” este deschisă publicului în fiecare seară, începând cu ora 23.45, la Comedy Central Extra.

Ugly Americans – oameni, un demon nimfoman, vampiri și vrajitori trăind împreună

La polul opus comparativ cu „Drawn Together”, care combină diverse personaje din lumea animației, „Ugly Americans” prezintă o lume anti-utopică în care oamenii, demonii, vampirii, fantomele și alte creaturi bizare trăiesc împreună.

„Acest serial este o halucinație de proporții”, apreciază Variety, în timp ce Huffington Post consideră că „Ugly Americans este cea mai promițătoare serie” de la Comedy Central.

Protagonistul serialului este Mark Lily, asistent social care face tot posibilul pentru a integra străinii. Dar are și probleme personale: colegul lui de cameră este zombi, iubita e un demon nimfoman și, la serviciu, are drept coleg un vrăjitor amețit și mereu beat.

În cele din urmă, Ugly Americans este un serial de animație care oferă o imagine extrem de polarizată a societății americane. Potrivit criticilor, dincolo de umorul dureros al serialului, episoadele sale abundă și în mesaje serioase.

Aventurile personajelor din „Ugly Americans” pot fi urmărite în fiecare noapte, la Comedy Central Extra, începând cu 00.05.

Despre Comedy Central Extra

În Europa, Comedy Central Extra este prezent în țările din regiunea Adriatică, Cehia și Slovacia, Irlanda, Moldova, Olanda, România și Marea Britanie.
Comedy Central Extra este operat de Viacom International Media Networks și este o televiziune soră a canalului TV de comedie Comedy Central.

În Romania, Comedy Central Extra a fost lansat la începutul lui 2013 și este distribuit de Romtelecom, RCS & RDS și UPC.

Despre Viacom

Viacom este proprietarul unora dintre cele mai importante branduri media din lume, creatoare de programe TV, filme, filme scurte, aplicații, jocuri, produse pentru consumatori, social media și alte tipuri de divertisment pentru audiența din peste 160 de țări și teritorii. Reteaua media a Viacom include televiziuni precum MTV, VH1, CMT, Logo, BET, CENTRIC, Nickelodeon, Nick Jr., TeenNick, Nicktoons, Nick at Nite, Comedy Central, TV Land, SPIKE, Tr3s, Paramount Channel și VIVA, care ajung în circa 700 de milioane de locuințe în întreaga lume. Paramount Pictures, cel mai vechi studio de film din Statele Unite, este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de filme pentru divertisment. În Europa, Viacom operează prin intermediul Viacom International Media Networks.

Bucuresti, 08.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *