metalshow

UEFA Champions League se vede cel mai bine la Sport.ro

Meciul dintre Real Madrid și Șahtior Donețk, transmis aseară în direct de Sport.ro, a fost urmărit în intervalul de difuzare 21:45 – 23:34, în medie, la nivel național, de 467.000 de telespectatori (de 7 ori mai mulți decât media postului pe toată ziua). Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 22:18, a strâns în fața televizoarelor peste 700.000 de microbiști.

Pe targetul stației, bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a înregistrat 3.9 puncte de rating și o cotă de piață de 12.1%, situându-se pe locul 3 în topul audiențelor.

Meci teribil pentru elevii lui Mircea Lucescu

Santiago Bernabeu a găzduit aseară prima etapă din grupa A UEFA Champions League, meciul dintre Real Madrid și Șahtior Donețk. Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor roman, a fost răpus de vedeta Ronaldo, golgeterul all-time al UCL. Lucescu a avut o misiune aproape imposibilă la revenirea, după 14 ani, pe stadionul echipei madrilene. Tabela de marcaj a fost deschisă de Benzema în minutul ’30, care a profitat de o gafă colosală a portarului Pyatov.

La scurt timp de la revenirea de la vestiare, Real Madrid a continuat atacul. În minutul ’55, Ronaldo a transformat o lovitură de pedeapsă extrem de controversată. Nu a durat mult și Ronaldo a mai transformat un penalty, în minutul ’64. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Ronaldo a marcat al treilea gol, realizând hat trick-ul.

Șahtiorul lui Lucescu joacă următorul meci acasă, la Donețk, cu PSG-ul "nebunului" de Zlatan. Parizienii au câștigat aseară cu 2-0 în partida cu Malmo.

Cei mai buni din lume joacă marțea la Sport.ro în UEFA Champions League, iar joia ai meci de Europa League, în direct la Sport.ro. Mâine seară, de la 20:00, fundașul de fier al României, Vlad Chiricheș primește vizita lui Brugge la Napoli, în grupele Europa League.

Ai cel mai bun fotbal de marți până joi la Sport.ro! Iar marți și miercuri, la miezul nopții, pe PRO TV, vezi rezumatele UEFA Champions League.

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *