free download 78 travel guides written by experts

UAPR isi exprima nemultumirea fata de decizia executivului de a aproba

ordonanța de urgență care modifică Legea audiovizualului

Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) își exprimă nemulțumirea față de decizia executivului de a aproba ordonanța de urgență care modifică Legea audiovizualului nr. 504/2002.

“Suntem consternați că ordonanța de urgență a trecut într-o manieră netransparentă, în timpul ședinței de guvern de marți”, a declarat Radu Florescu, președinte al Uniunii Agențiilor de Publicitate din România.

În ciuda obiecțiilor anterioare cu privire la adoptarea acestor modificări și a disponibilității reafirmate, în repetate rânduri, de către UAPR de a participa activ la dialog și consultări pe marginea modificării Legii audiovizualului, nu a fost inițiată nici o discuție, cu nici una dintre părțile relevante. De asemenea, guvernul nu a ținut cont de interesele nici uneia dintre celelalte părți implicate.

Legea este neconstituțională și creează un precedent periculos pentru comunitatea de afaceri, în condițiile în care o lege este schimbată peste noapte, fără discuție, dezbatare sau avertizare prealabilă.

Bucuresti, 27.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *