bucharest tech week 2021

TWI, WSA SI EUROSPORT

asigura  o expunere a snookerului mondial pentru urmatorii 5 ani

TWI  a semnat  un contract  prin care devine detinatorul drepturilor media ale Asociatiei Mondiale de Snooker ( WSA)*. Acest contract este pe o durata de 5 ani si va deveni activ din august  2006.

*exceptand  insulele Britanice pentru 4 competitii BBC

Aceasta colaborare coincide  cu un alt contract major dintre TWI,  parte a  IMG Media Company, si canalul sportiv numarul 1 in Europa, Eurosport. Pentru urmatorii 5 ani, Eurosport va prezenta toate competitiile de snooker ale WSA  prin reteaua  pan-europeana  in peste 107  milioane de locuinte.

Transmisiunile  anuale Eurosport  vor include cel putin  300 ore LIVE ale marilor competitii precum:

  • Grand Prix
  • Campionatul Marii Britanii
  • Masters
  • Cupa  Malta
  • Openul Scotian
  • Openul  Chinei
  • Campionatul Mondial

Ambele contracte vor crea de acum inainte  un calendar complet de snooker pentru urmatorul sezon si vor asigura prezentarea  unor competitii viitoare ale acestui sport.

Adam Kelly, Business Affairs Director TWI, a declarat "TWI este extrem de onorat  de aceasta  noua extindere a relatiei cu snookerul mondial. Am facut un pas inainte  dezvoltand acest sport pe plan international. Credem in potentialul  snookerului si avem  incredere in puterea lui de a creste  ca popularitate  in Europa dar si la nivel mondial. Aceasta declaratie  este   debutul unui viitor luminos.”

Sir Rodney Walker, Chairman al  World Snooker Limited, a spus : "Asociatia Mondiala deSnooker  este incantata ca TWI a securizat  pe termen lung un contract cu Eurosport. Numarul mare de ore de transmisiuni  si acoperirea geografica extinsa  pe care Eurosport  o pune la dispozitie  ne ajuta  sa crestem interesul si practicarea acestui sport in  Europa  si  Orientul Mijlociu.  Dorim sa  dezvoltam  relatiile cu Eurosport in urmatorii cinci ani  si consideram ca acest contract  reprezinta dovada increderii pe care o au  broadcasterii  in  acest sport".

Geraldine Filiol,  Deputy Managing Director Eurosport, responsabila cu achizitiile  a comentat  "Eurosport este  foarte  onorat sa transmita competitiile de snooker  pe care le-a prezentat fara intrerupere  de mai multi ani. Suntem incantati ca putem oferi  transmisiuni LIVEunice si complete  ale acestui sport  catre milioane de telespectatori din intreaga Europa. Toate competitiile de snooker completeaza programul LIVE extrem de bogat   al Eurosport ".

despre  IMG si  TWI
IMG este o companie  cu profil sportiv, media si de entertainment la nivel mondial. IMG reprezinta un  business global  diversificat cu  doua segmente importante de business : IMG Sports & Entertainment, si IMG Media. IMG are peste  2,300  de angajati in 30 de tari. Forstmann Little & Co. a achizitionat  IMG in 2004.
IMG Sports & Entertainment include: servicii de consultanta; propritate de evenimente si  management; reprezentare de evenimente fashion  si de modele;licente; design terenuri de golf ; repezentare de clienti in golf, tenis, baseball, broadcasting, hochei, fotbal,fotbal european, rugby, cricket, sporturi cu motor, antrenorat, sporturi olimpice  si sporturi de actiune. Suplimentar, Academiile IMG sunt cele mai mari la nivel mondial si cele mai performante.Cu  cel mai inalt nivel de dezvoltare, ele pun la dispozitie antrenamente multi-sport si facilitati educationale,  experiente de clasa mondiala  pentru 12,000 de  juniori, studenti, adulti si sportivi profesionisti  in fiecare an. 
 TWI si  Darlow Smithson Productions, sunt recunoscute  drept lideri mondiali  de productii  traditionale si media , si de servicii, cu  Internet, broadband si expertiza mobila.  MG Media produce si distribuie anual  peste  9,000 de ore de  sport, documentare, docu-drama, entertainment, in platforme din peste 200 de tari, incluzand  televiziuni de succes si radiouri. Reprezinta si detinatorul de drepturi TV al unor importante evenimente sportive de clasa mondiala, precum si proprietarul  celei mai mari arhive  sportive din lume  cu peste  200,000 de ore de filmare.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *