free download 78 travel guides written by experts

TVR şi Discovery Communications au încheiat un acord de sublicențiere a Jocurilor Olimpice

•   Telespectatorii români vor viziona Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020 la TVR şi Eurosport
•   Parteneriatul asigură o experienţă completă a Jocurilor Olimpice pentru toți telespectatorii prin canale TV free-to-air, pay-TV, în mediul digital și pe dispozitivele mobile

TVR a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Discovery Communications, prin care Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020 devin accesibile în România pentru un public mai numeros, pe mai multe ecrane.

TVR

În baza acestui acord, Televiziunea Română va sublicenția în exclusivitate de la Discovery Communications drepturile TV free-to-air ale Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 și ale Jocurilor Olimpice de Vară 2020, pentru canalele lineare și non-lineare, continuând tradiția TVR de a oferi la nivel naţional experienţa Jocurilor Olimpice. De asemenea, tot în regim exclusiv, pachetul conţine și drepturi digitale pentru o selecție de programe din conținutul difuzat pe canalele TVR în regim „catch-up” (servicul video în reluare la cerere). Pachetul achiziţonat include şi drepturi radio, drepturi pentru conținut de știri și pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele și pe platformele digitale TVR fără a fi în regim exclusiv.

„Difuzarea Jocurilor Olimpice reprezintă o tradiţie pentru TVR şi ne bucurăm că o putem continua. Promovarea spiritului olimpic şi susţinerea atleţilor români sunt parte din misiunea noastră. Publicul din România este pasionat de sport, astfel că ne dorim să oferim cele mai bune competiţii sportive internaţionale. TVR a trecut prin momente dificile, însă, aşa cum fac şi atleţii, “ne antrenăm” mereu pentru a răspunde preferințelor publicului nostru, iar parteneriatul cu Discovery este o oportunitate uriașă în acest sens”, declară Irina Radu, Preşedinte-Director General al TVR.

Eurosport își păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind telespectatorilor în direct și la cererere întreceri sportive, astfel încât să nu rateze niciun moment al competiției olimpice, indiferent dacă urmăresc canalele TV, streaming-ul pe telefonul mobil, pe tabletă sau online pe Eurosport Player. Transmisiunile vor cuprinde peste 100 de evenimente în direct sau la cerere, asigurând acces pentru orice dispozitiv, în orice moment.

Victoria Davies, SVP, Country Manager Discovery Networks CEE, a declarat: „E fantastic că acest acord va aduce fanilor de sport din toată România atât de multe variante accesibile pentru a urmări cele mai importante momente ale competiției olimpice. Tradiția îndelungată a transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, împreună cu modul inovator în care Discovery spune povești și acoperirea mediatică a sporturile olimpice asigurată de-a lungul întregului an de transmisiunile Eurosport, ne permit să oferim publicului cele mai bune momente și întreaga desfășurare a competiției olimpice, prin intermediul tuturor ecranelor de vizionare disponibile. Ne mândrim să putem împărtăși tuturor poveștile inspiraționale ale sportivilor români și călătoria lor către împlinirea propriului vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *