free download 78 travel guides written by experts

TVR International nominalizat la premiile HOT BIRD TV Awards 2008

TVR Internaţional, primul post tv al românilor de pretutindeni, este şi în acest an nominalizat la premiile Hot Bird TV Awards, fiind prima televiziune din ţară care a reuşit această performanţă. Astfel, TVRi are şansa de a câştiga din nou preţiosul trofeu, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani. TVRi este singura televiziune din estul Europei care a fost nominalizată la categoria National Window alături de încă două posturi tv importante: JSTV1&2 din Marea Britanie şi Antenna Europe din Grecia. Acestea au fost selectate de un juriu internaţional din peste 130 de producţii înscrise în concurs de televiziuni de prestigiu precum: RAI şi 3Channel din Italia, Duna Television din Ungaria, Channel One Russia, Auto PlusTV şi RTVI din Rusia. Producţia cu care postul TVR Internaţional a fost nominalizat la premiile Hot Bird TV Awards poartă titlul Roma versus Italian şi este semnată de realizatoarea Aurelia Tescaru.

La ediţia din acest an, cea de-a  XI-a, s-au înscris 132 de televiziuni ce transmit prin sateliţii Eutelsat. Diverse posturi din ţări precum: Italia, Germania, Franţa, Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Marea Britanie etc., concurează în acest an la cele 11 categorii ale concursului: Copii, Cinema, Cultură/Educaţie, Documentar, Ficţiune, HDTV, Lifestyle, Muzică, National Window, Ştiri şi Sport.

Juriul internaţional este format din jurnalişti şi experţi media din Italia, Rusia, Polonia, Franţa, Turcia şi Marea Britanie, iar câştigătorii din acest an vor fi aflaţi pe 14 noiembrie, în cadrul Galei “Night of Satellites”, ce va avea loc în prestigioasa “Scuola Grande di San Giovanni Evangelista”, Veneţia.

Bucuresti, 30.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *