free download 78 travel guides written by experts

TVR INFO implineste astazi 6 luni de la prima emisie

În cele şase luni de existenţă, programele TVR INFO au reflectat informaţii utilitare şi transmisii live din trafic, din ţară şi din mari oraşe europene.

Grila de programe a TVR INFO cuprinde: ştiri de interes naţional, cu accent pe informaţii utile, ştiri sportive, date meteo din oră în oră şi emisiuni precum: Interviuri, Info Bursier, Info Bancar, Info Cultural, Revista Presei şi Auto Moto Info. Acestora li s-au adăugat: Digital Info, Pescar Modern şi No comment.

Info Bursier poate fi urmărit zilnic de la ora 22:30 şi oglindeşte informaţii din piaţa de capital (cotaţiile de la Bursa de Valori Bucureşti, Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu şi de pe pieţele internaţionale).

Info Bancar, program difuzat de luni până vineri, de la ora 17:30, reflectă informaţii din piaţa bancară din România (cursul valutar pe 10 valute, minim-maxim case de schimb pe aceste valute, dobânzile la depozite şi la credite, dar şi explicaţii despre alte produse).

De la Info Cultural telespectatorii află ce filme rulează şi unde, care sunt noutăţile promovate de muzee, unde sunt expoziţiile interesante, concertele pe care nu trebuie să le rateze, dar şi alte evenimente culturale ce merită văzute. Această emisiune poate fi urmărită în fiecare seară, de luni până vineri, la 21:30 şi, în reluare, în dimineaţa următoare, de la 9:30.

Ştirile importante din presa scrisă centrală pot fi urmărite de luni până joi şi duminică, de la ora 23:30 şi 24:30 la Revista Presei . Emisiunea poate fi vizionată în reluare a doua zi la orele 6:30 şi 9:50. În fiecare vineri, tot la 23:30, telespectatorii pot afla ce se scrie despre România în presa din străinătate, în emisiunea România în văzul lumii.

Auto Moto Info este emisiunea dedicată ştirilor importante din domeniile auto moto, în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 18:30. Programele pot fi vizionate în reluare sâmbătă şi duminică, de la 21:30 şi în fiecare luni, de la 7:30 şi 8:30.

Sâmbăta, de la ora 22:30, este difuzată emisiunea Digital Info cu informaţii utile din domeniul IT&C. La TVR INFO poate fi urmărită şi o rubrică despre tainele pescuitului, Pescar Modern.
Tot la TVR INFO telespectatorii pot vedea emisiunea Interviuri, un program dedicat specialiştilor din diferite domenii. Subiectele alese sunt dezbătute din perspectivă utilitară. Este singura emisiune cu prezentatori din grila TVR INFO, are două premiere pe zi, de luni până vineri şi mai multe reluări, inclusiv în week-end.]

Echipa emisiunii Interviuri realizează şi campanii publicistice, prin intermediul cărora telespectatorii pot lua atitudine faţă de diferite fenomene cu care se confruntă societatea românească.

„Indiferenţa permite violenţa" este titlul campaniei demarată în colaborare cu Institutul de Cercetări pentru Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Scopul acesteia este de informare a publicului cu privire la fenomenele infracţionale, promovarea modalităţilor de prevenire a criminalităţii şi cultivarea în rândul cetăţenilor a responsabilităţii civice. Cea de-a doua campanie este una de educaţie ecologică şi poartă numele „Vrem aer proaspăt!".

No comment are 6-7 premiere pe zi, în funcţie de evenimente. Această emisiune permite telespectatorului să vadă viaţa aşa cum este, respectând principiul potrivit căruia imaginea face cât o mie de cuvinte. Ea poate fi urmărită şi online pe site-ul TVR INFO: www.tvr.ro/tvrinfo. În scurt timp vor mai putea fi vizionate online emisiunile Interviuri, Digital Info, Pescar Modern, dar şi campaniile: „Indiferenţa permite violenţa" şi „Vrem aer proaspăt!".

TVR INFO a demarat procedurile pentru cereri de ofertă, adresate atât profesioniştilor din TVR, cât şi celor din piaţa media privată, în vederea realizării a noi emisiuni centrate în jurul următoarelor domenii: turism; sănătate; protecţia consumatorilor; fonduri europene alocate României; educaţie politică, juridică, rutieră, ecologică; cultură; agricultură şi administraţie. Cei interesaţi găsesc detalii pe site-ul www.tvr.ro.

Începând cu luna iulie a acestui an, TVR INFO va prezenta şi imagini live din trafic din sectorul 3 şi de pe plaja din Mamaia, în baza unor parteneriate cu instituţii publice.

Postul emite 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Canal cu acoperire naţională, TVR INFO se adresează unui public activ, din toate categoriile de vârstă.

TVR INFO este preluat de operatorii de cablu în regim „must carry”. Recepţia TVR INFO se face de pe satelitul Eutelsat W2. Frecvenţa de recepţie este 11471MHz.

Bucuresti, 30.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *