free download 78 travel guides written by experts

TVR Cultural aniverseaza 20 de ani de cariera ai sopranei Angela Gheorghiu

Astăzi, de la ora 22.15, TVR Cultural difuzează o emisiune-portret dedicată sopranei Angela Gheorghiu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de carieră internaţională. Emisiunea realizată de Luminiţa Constantinescu cuprinde imagini în exclusivitate din arhiva TVR, imagini şi mărturisiri ale sopranei, dar şi momente din spectacolele de operă care i-au marcat cariera.

Pornită din Adjud şi ajunsă pe cele mai mari scene din Londra, New York, Milano, Viena, Paris şi alte oraşe ale lumii, cariera internaţională a Angelei Gheorghiu sărbătoreşte 20 de ani de excelenţă.

O călătorie sentimentală, care urmăreşte copilăria, tinereţea şi marile succese pe care celebra soprană le-a avut în concerte şi spectacole pe renumite scene ale lumii, de la Bucureşti, la Covent Garden din Londra, Metropolitan din New York, Scala din Milano şi altele.

Cum îşi conduce destinul artistic, care au fost etapele sale esenţiale şi cine este omul din spatele cortinei veţi afla în cadrul emisiunii realizate de Luminiţa Constantinescu.

Bucuresti, 18.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *