free download 78 travel guides written by experts

TVR are Medici de garda

TVRDin 18 octombrie, o echipă de patru medici specialişti prezintă la TVR 1, TVR HD şi TVR+ cel mai nou format de televiziune: Medici de gardă, un show medical pe înţelesul tuturor.

Medici de gardă este cel mai nou show medical, pe care TVR 1, TVR HD, TVR+ îl lansează sâmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 17.00. Format original, produs de regizorul Petre Năstase, emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

Timp de o oră, în fiecare sâmbătă, telespectatorii pătrund în lumea medicală în cel mai spectaculos mod cu putinţă. „Show-ul medical Medici de gardă este presărat cu demonstraţii care te lasă cu gura căscată, realizate în platou de către cei patru medici şi invitaţii lor. Dacă aveţi intoleranţă la diagnostice puse după ureche şi aţi devenit alergici la sfaturi ineficiente, vă recomandăm o doză maximă de profesionalism şi competenţă. De sâmbătă, 18 octombrie, ora 17.00, Medici de gardă se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+”, ne spune producătorul emisiunii, Petre Năstase.

Cei patru Medici de gardă vor educa publicul larg cum să se menţină sănătos prin respectarea celor mai eficiente şi verificate metode. Medicii de gardă vor aduce în faţa telespectatorilor realităţile medicale ale momentului şi vor atrage atenţia asupra pericolelor la care ne expunem fiecare dintre noi atunci când ignorăm sfatul doctorilor. Publicul din studio şi telespectatorii vor fi captivaţi de felul în care cei patru medici vor prezenta informaţiile de ultimă oră: prin demonstraţii spectaculoase, proceduri medicale impresionante şi reacţii chimice neaşteptate, făcute chiar sub ochii lor.

Medici de garda

Alături de cei patru specialişti, în studio se află, de fiecare dată, şi invitaţi de renume din showbiz sau din alte domenii precum sport, politică etc. Invitatul va parcurge patru subiecte medicale, de interes pentru fiecare dintre noi, învăţând astfel – şi odată cu el şi telespectatorii – ce are de făcut în situaţii medicale de urgenţă. De asemenea, el se implică concret în procedurile medicale efectuate în studio.

La prima ediţie Medici de gardă, medicul Raed Arafat vine cu o echipă SMURD pentru a explica telespectatorilor ce înseamnă şi cum facem resuscitarea unui pacient până când ajunge echipa de medici de urgenţă la respectivul caz. Telespectatorii vor învăţa tehnica de prim ajutor pe care ar trebui să o cunoaştem fiecare dintre noi.

Cel de-al doilea invitat, Marcel Pavel, va lua şi el o lecţie de medicină despre infarctul retinian, implantul de păr şi air flow, procedura modernă de igienizare profesională a dinţilor. Toate acestea sunt subiectele primei ediţii Medici de gardă, pe care o puteţi urmări sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Bucuresti, 15.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *