free download 78 travel guides written by experts

TVR anunta incetarea colaborarii cu Splendid Media

TVR a decis să încheie relaţia de parteneriat cu regia de publicitate Splendid Media începând cu data de 30 septembrie 2011. Din 1 octombrie 2011, de gestionarea spaţiului de publicitate al TVR se va ocupa Direcţia de Marketing şi Vânzări din cadrul TVR.

TVR a încheiat cu Splendid Media o „tranzacţie" ce stabileşte un calendar de stingere a obligaţiilor între părţi şi modul cum se va face transferul de contracte de la regia de publicitate la Direcţia de Marketing şi Vânzări a TVR. Documentul stabileşte plata eşalonată a datoriilor regiei Splendid Media către TVR, o parte dintre acestea urmând a fi plătite până la sfârşitul anului 2011, iar restul – până la jumătatea anului viitor.

Splendid Media este la cel de-al doilea mandat de gestionare a spaţiului tv, online şi teletext al Televiziunii Române. Colaborarea cu Splendid Media a început în 2005, când regia a câştigat licitaţia organizată de TVR. În 2009, în urma unei selecţii de oferte, Televiziunea Română a decis continuarea colaborării cu Splendid Media, pentru următorii trei ani.

Bucuresti, 28.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *