free download 78 travel guides written by experts

TVR 2 va dezvaluie, in premiera – „Televiziunea de 7 stele”

Povestea celor 7 premii APTR obţinute de TVR 2 o puteţi afla sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30

Sâmbătă, 13 decembrie, de la ora 20.30, Eveline Păuna vă invită să o însoţiţi, în cadrul programului Televiziunea de 7 stele – în culisele celor 7 premii APTR obţinute în această săptămână de TVR 2 la prestigioasa Gală.

Va fi o emisiune în care îi veţi cunoaşte pe cei implicaţi în coordonarea proiectelor media care au contribuit la stabilirea acestui palmares impresionant – probabil în premieră – pentru un post de televiziune. Veţi afla cum au parcurs ei drumul anevoios de a transpune în video ideea sau inspiraţia iniţială a fiecărui proiect, veţi descoperi aspectele inedite, exclusivităţile şi unicităţile care au determinat juriul APTR să selecteze iar apoi, să premieze toate aceste programe. A fost efort, dăruire, inspiraţie, lucru în echipă, au fost mulţi factori despre care acum, aceşti oameni, vorbesc în premieră.

Cel mai valoros trofeu al premiilor APTR din acest an – Marele Premiu – a ajuns în palmaresul TVR 2 fiind câştigat de campania Anul Brâncoveanu – realizată de o echipă impresionantă, coordonată de Filaret Acatrinei, Vasile Alecu, Georges Boisnard, Cristian Amza şi Radu Găină.

Celelalte şase trofee au fost acordate altor proiecte valoroase ale postului TVR 2:
1. Premiul pentru Emisiune de cultură – Eminescu – Miruna Moraru, Virgil Diaconescu
2. Premiul pentru Em. Sportivă – Fenomenul Isle of man tourist trophy-Cristina Şoloc, Cătălin Şoloc
3. Opera Prima – „Roman Teatral” – Vitalie Lupaşcu
4. Premiul pentru Talk-Show Cultural – Top Cultura – cu participarea extraordinară a acad. Răzvan Theodorescu, Eveline Păuna, Diana Pascal
5. Premiul pentru Satiră TV- D-ale lu’ Mitică – Cristian Vlad
6. Premiul pentru Documentar de Artă- „Comoara pierdută–Mănăstirea Văcăreşti”–Ileana Ploscaru Panait, Daniela Zeca Buzura

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *