free download 78 travel guides written by experts

TVR 2 relanseaza “Intalnire pe 2” si aduce un jurnal de stiri la ora 12.00 in Grila de primavara

Din 1 martie, TVR 2 întâmpină primăvara cu o nouă grilă  marcată de schimbări care să îl aducă mai aproape de targetul sau,  publicul tânăr, activ, cu studii medii şi superioare. Programele noi  vor debuta încă din prima zi a noii grile şi vor intra în emisie  treptat, pe parcursul săptămânilor care vor urma.
           
Astfel, din 1 martie, de luni până vineri, începând cu  ora 10.45, Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă, amfitrioanele emisiunii  „Întâlnire pe 2“ vor încerca să vă ofere dimineţi pline de optimism,  energie, informaţii interesante şi muzică bună. Emisiunea va fi urmată  de un tronson special, de la ora 12.00 dedicat primului jurnal  important al zilei de la Televiziunea Română, Telejurnal. Acesta va fi  completat pe parcursul zilei de Jurnalul Euronews pentru România, de  la ora 18.00  (de luni până joi) şi de Ora de Ştiri de la ora 22.00  (de luni până duminică).
           
Brandurile consacrate ale TVR 2 precum D’ale lui Mitică,  Videoterapia, Pescar Hoinar sau Replay se vor regăsi şi ele cu noi  premiere în grila de primăvară.
           
Iubitorii muzicii populare româneşti autentice au din  acest sezon un tronson special dedicat lor, în care, de marţi până  joi, de la ora 12.45, pot urmări emisiunea Popasuri folclorice.  Tradiţiile şi cântecele româneşti vor fi şi ele prezentate în emisiuni  precum Doi care doinesc (duminică la ora 11.00) sau Zestrea românilor  (sâmbăta de la ora 15.30).
           
Decizia luată anul trecut de a programa o linii de filme  artistice în prime time, începând cu ora 19.20 se menţine şi în acest  sezon, oferind o alternativă viabilă pentru publicul care doreşte să  vadă şi altceva decât ştiri violente sau cancan-uri.

Grila de primăvară a TVR 2 aduce de la ora 21.00 o linie specială cu  emisiuni de life-style, din care nu vor lipsi emisiuni precum Bazar,  Imaginea Succesului, Bugetul meu sau Arena Leilor, care revine la TVR  2 cu sezonul VI. Concurentii acestui nou sezon vor avea ocazia sa se intalneasca cu noi "Lei", oameni de afaceri importanti, pentru a discuta posibile parteneriate de succes.

Sfârşitul de săptămână la TVR 2 se adresează întregii familii, cu  emisiuni pentru copii (ABC de ce, Atenţie copii!, H-Ora  prichindeilor), adolescenţi şi tineret (Liber pe contrasens, Zona IT),  iubitori ai motoarelor (Motomagia, Un zâmbet pe 4 roţi), împătimiţi ai  drumeţiilor (Natură şi aventură) sau ai muzicii (Atenţie, se cântă !,  Timpul chitarelor, Muzică şi Muzichie).

La capitolul filmelor documentare, Jamie Oliver va continua să îşi  răsfeţe publicul cu cele mai eficiente secrete pentru un meniu variat  şi rapid, dar va veni în 5 martie cu un supliment special : un  documentar de la ora 23.10 special dedicat cărnii de porc,  produselor  şi  efectelor lor asupra sănătăţii noastre. Tot la capitolul filmelor  documentare trebuie semnalat Aromânii, un documentar cu valoare  istorică realizat de către producătorii TVR în mai multe ţări, ce va  fi difuzat din 7 martie în fiecare duminică, de la ora 16.30. Seria de  documentare, în premieră la TVR, are ca subiect populaţia aromână din  Balcani şi este realizat de Maria Cica.

Bucuresti, 28.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *