free download 78 travel guides written by experts

TVR 1 si TVR HD transmit in direct „Gala UNITER”

După 15 ani, TVR primeşte premiul pentru teatru tv

TVR 1 şi TVR HD transmit în direct cea de-a XIX-a ediţie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), luni, de la ora 21.00. În cadrul evenimentului, senatul UNITER va acorda premiul de excelenţă, premiile pentru întreaga activitate şi premiile speciale. Membrii juriului de nominalizări, alcătuit de Biroul Secţiei Române a Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru, sunt criticii de teatru Andreea Dumitru, Doina Modola şi Ludmila Patlanjoglu. Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, şi pe www.tvr.ro, www.uniter.ro şi pe Radio România Cultural.

Anul acesta, dupa 15 ani, TVR va primi premiul pentru teatru tv. Piesa câştigătoare va fi difuzată de TVR Cultural marţi, 19 aprilie, de la ora 22.30 dintre cele trei spectacole nominalizate la secţiunea cel mai bun spectacol de teatru TV: Întoarcerea la matcă, de George Astalos, regia Ion Gostin, O întâmplare cu haz, de Carlo Goldoni, regia Constantin Dicu, Unde-i revolverul, de Görgey Gábor, regia Mircea Cornisteanu.

Si în acest an, spectacolul de decernare a premiilor UNITER va fi prezentat de Ion Caramitru, regia fiind semnată de Cornel Todea.

Bucuresti, 17.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *