free download 78 travel guides written by experts

„Turnul“, de Simon Toyne, lansare prin videoconferinta la Bookfest 2014

„O aventură cu ritm alert, pe care o citești cu mare plăcere, fiindcă are multă acțiune și multe răsturnări de situație… Un roman pe care îl devorezi dintr-o suflare.“ (Kate Mosse)

Editura ALLFA invită publicul bucureştean la o discuţie prin video-conferinţă cu scriitorul Simon Toyne despre Turnul, al treilea volum al Trilogiei Sancti.

Discuţia va avea loc vineri, 30 mai, ora 18.30, scena Arena, pavilion C1, Romexpo.

Gazda evenimentul va fi Sanda Nicola, jurnalist, om de televiziune.

Despre carte:

Pentru prima dată în istoria ei, inexpugnabila Citadelă din inima orașului Ruina își va deschide porțile în fața lumii de dincolo de zidurile ei. De ce tocmai acum, după secole de secrete și conspirații? Un virus mortal face ravagii printre călugării ordinului Sancti și amenință să cuprindă tot orașul. Gabriel Mann este și el infectat, dar în sângele lui s-ar putea găsi formula unui antidot. Liv Adamsen a rămas în oaza din deșert care i-a devenit casă, înconjurată de străini. Totuși, Liv are probleme mai mari decât propria siguranță… În SUA, agentul FBI Joe Shepherd anchetează dispariția unui celebru cercetător de la NASA. Este vorba de o răpire sau de o crimă? Ancheta FBI-ului dezvăluie ițele unei conspirații cu implicații globale, și un lucru devine clar pentru toți: un eveniment cu totul extraordinar e pe cale să se întâmple. Dar va fi un nou început sau Sfârșitul Zilelor?

„Într-o vreme am vrut să fiu actor, până mi-am luat licenţa în literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra şi mi-am dat seama că nu era, de fapt, chiar ceea ce-mi doream. Actorii spun poveştile altora. Eu voiam să spun propriile mele poveşti.“ (Simon Toyne)

Despre autor:

Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Strada Ficțiunii este o colecție de literatură universală a Editurii ALLFA, parte a Editurilor ALL. O colecție urbană, cosmopolită, eterogenă, perfect racordată la prezent, Strada Ficțiunii are patru secțiuni: Clasic, Contemporan, Crime și Bestseller. Această colecție poate fi ușor imaginată ca o stradă cu arhitectură eclectică, pe care modernitatea și tradiția se îmbină perfect. O stradă cu care s-ar putea mândri orice metropolă din peisajul literar al lumii și unde locuiesc fascinanții magicieni ai povestirii din ultimul secol.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *