Kinodiseea

Turneul Delinquent Habits ajunge in Romania

Fanii hip hop-ului latin vor avea parte de un concert extraordinar susţinut de trupa Delinquent Habits în mai puţin de 2 zile. Trupa revine în România, pe 2 decembrie 2009 în club Fabrica, incepând cu ora 20, pentru a promova cel mai nou album, The Common Man.

Cu o carieră de peste 18 ani, Delinquent Habits s-a impus în primul rând prin genul original pe care îl abordează, hip hop chicano. Albumul de debut, produs de Cypress Hill, a fost vândut în peste un milion de exemplare. Au cântat în concerte alături de Korn, Beck şi The Fugees. Melodiile lor au fost incluse pe numeroase coloane sonore de film, în jocuri video şi chiar în reclame. Cele 4 albume lansate şi turneele în SUA şi Europa desfăşurate cu casa închisă sunt testimoniale ale succesului trupei.

„Delinquent Habits nu este o trupă old-school, avem un sound fresh şi căutăm în mod constant ceva nou”, declară rapperul Ives, membru al trupei Delinquent Habits. Pentru albumul The Common Man, lansat pe 9 octombrie 2009, sursa de inspiraţie a fost viaţa de pe străzile din barrio, versurile dure despre probleme se îmbină cu ritmuri care celebrează partea frumoasă a vieţii. Cele 12 melodii noi aduc un sound fresh, cu tempo vibrant şi versurile care prind repede, combinaţie ce sigur va transforma concertul într-un adevărat show.

Concertul din club Fabrica, ce va avea loc pe 2 decembrie 2009, face parte din turneul de promovare al celui de-al cincilea album The Common Man. Acesta va continua până în aprilie 2010 şi s-ar putea prelungi cu concerte în festivalurile de muzică din timpul verii.

Delinquent Habits a susţinut un concert în România şi în martie 2008, iar succesul acestuia transformă revenirea trupei într-un eveniment mult aşteptat de fanii genului. Alături de piesele de pe noul album, publicul român va putea asculta melodiile care au cucerit topurile internaţionale, Return of the tres, Tres Deliquentes.

Bitză, artist român, ale cărei piese se definesc printr-un stil la fel de original ca cel al trupei Delinquent Habits, urban soul, va cânta în deschidere.

Biletele pot fi achiziţionate în reţeaua magazinelor Diverta, online, de pe site-ul www.ticketpoint.ro, şi club Fabrica. Preţul biletelor este 25 Ron.

Evenimentul este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Bucuresti, 30.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *