Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Turneul de tenis YST

Clubul YST organizeaza in perioada 16-20 iunie 2012 la Arenele BNR "TROFEUL YST". Aceasta competitie se adreseaza jucatorilor profesionisti de la categoria masculin U18.

Anul trecut, turneul "Cupa Liceelor la Tenis" se adresa tuturor liceenilor atat amatori, cat si profesionisti si avea 10.000 RON pusi in joc. In 2012, miza cea mare este de 4000 de euro, premii oferite de sponsorii nostri "Farmaciile DONA" si "Medicine WAREHOUSE".

Teodora Busurca, organizatoarea concursului : "YST a luat nastere din dorinta mea de a intra in lumea sportului altfel decat din postura de participant. Intrand in organizare, am avut posibilitatea de a lucra cu oameni minunati din industria tenisului si de asemenea, de a lua parte direct la tot ceea ce presupune crearea unui astfel de eveniment.

Ceea ce promovam noi este un stil de viata sanatos si dinamic in randul tinerilor, de aceea i-am ales ca parteneri pe liceenii voluntari ai proiectului "O sansa copiilor de la tara", organizatori de campanii caritabile sustinute de Asociatia Romana a Profesionistilor din Mass-Media. De asemenea, ne consideram norocosi ca ii avem alaturi si anul acesta pe cei de la "Farmaciile Dona".

Imi doresc ca in timp sa pot aduce un suflu nou tenisului romanesc, apropiind mentalitatea sportului autohton de cea occidentala. Suntem abia la inceput, dar am mare incredere ca proiectul nostru promite un viitor frumos."

Cei interesati pot accesa pagina de facebook: //www.facebook.com/ystclub si pagina clubului: //ystclub.wix.com/turneul-yst#!HOME/mainPage.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *