metalshow

Turneul de tenis feminin “Ruxandra Dragomir” transmis in direct pe TVR 2

“Din cauza faptului că partenerul de anul trecut s-a retras, m-am decis să ofer acest turneu de 75.000 de dolari pentru fete”.

Ruxandra Dragomir face un gest curajos pentru aceste vremuri. Valoarea premiilor va fi suportata integral din veniturile personale, pentru a salva competiţia de la dispariţie.

Turneul de tenis feminin care-i poartă numele se desfăşoară în perioada 24 iulie – 1 august, iar semifinalele şi finala sunt transmise în direct de TVR 2. Cristian Mîndru şi Daniel Chican vor comenta ambele transmisiuni ale turneului ITF "Ruxandra Dragomir". În programul TVR 2 , partidele sunt dispuse astfel: sâmbătă, 31 iulie, de la ora 15.00 şi duminică, 1 august, finala care va începe la ora 15.00.

Desfăşurat la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti , turneul de tenis feminin beneficiază de prezenţe de top. Nu vor lipsi de la acest turneu jucătoarele române de top : Simona Halep (96 WTA) şi Monica Niculescu (114 WTA). Ele şi-au confirmat deja participarea la « Turneul Ruxandra Dragomir », alături de multe alte jucătoare care se regăsesc în topul 200 WTA.
Iată lista completă a jucătoarelor: Renata Vorocova (Cehia), Romina Oprandi (Italia), Lucie Hradecka (Cehia), Rosana De Los Rios (Paraguay), Simona Halep (Romania), Monica Niculescu (Romania), Zuzana Kucova (Slovacia), Evgeniya Rodina (Rusia), Jelena Dokic (Australia), Maria Elena Camerin (Italia), Maria Koryttseva (Ucraina), Masa Zec-Peskiric (Slovacia), Kathrin Woerle (Germania), Anna Floris (Italia), Beatriz Garcia-Vidagany (Spania), Laura Pous-Tio (Spania), Zuzana Ondraskova (Cehia), Lourdes Domingues-Lino (Spania), Maria Irigoyen (Argentina).

Ruxandra Dragomir (presedinte FRT):
«Există un pachet minunat de turnee, pentru tenisul profesionist, pentru tenisul amator dar şi pentru copii. Acest pachet oferă posibilitatea tuturor oamenilor să joace tenis. Vom face în acest an şi un turneu profesionist pentru fete, ca o continuare a celui de anul trecut, de 100.000 de dolari. Turneul de acum se va numi «Ruxandra Dragomir» şi va fi organizat din venituri personale. Această întrecere nu va folosi bani de la federaţie sau de la bugetul de stat».

Bucuresti, 27.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *