free download 78 travel guides written by experts

Turk Telekom anunta investitii in Romania, zona de mare interes pentru Grup

Euroweb investeşte 2 milioane de euro în 2012 în infrastructură, iar până în 2014 îşi dublează numărul de clienţi

Euroweb Romania, în parteneriat cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), au organizat primul eveniment de telecomunicaţii dedicat comunităţii de afaceri turceşti care activează pe plan local. Evenimentul s-a bucurat de sprijinul Ambasadei Turciei în România, reprezentată de Eminenta Sa Ömür Şölendil, Ambasadorul Turciei în România.

În prezenţa reprezentanţilor a peste 60 de companii turceşti care activează în Romania, au luat cuvântul Eminenta Sa Ömür Şölendil, Mehmet Toros, Senior Vecepresident Turk Telekom, Ömer Süsli, Preşedintele TIAD şi Stuart Evers, CEO Euroweb Romania.

În deschidere, Eminenta Sa Ömür Şölendil, ambasador al Turciei in Romania încă din 2011, a salutat implicarea Turk Telekom în România, subliniind că investiţiile anunţate de companie sunt binevenite pentru comunitatea oamenilor de afaceri turci din România.

Din partea Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), co-organizator al evenimentului din această seară, a luat cuvântul domnul Ömer Süsli, în calitate de Preşedinte al Asociaţiei. Aceasta a prezis un viitor luminos pentru Euroweb Romania, care, [n viziunea Domniei sale, urma acela;i traseu al succesului de care s-au bucurat in România şi alte companii turceşti. A enumerat apoi numele unor jucători importanţi din media, din domeniul bancar şi din industrie, companii turceşti care au reuşit în scurt timp să îşi consolideze poziţia pe piaţa din România şi să devină repere.

După scurta cuvântare a reprezentantului Ambasadei Turciei în Romania, Mehmet Toros, (International & Wholesale) Senior VP la Turk Telekom a punctat motivele care au condus la decizia Turk Telekom de a investi masiv in Europa de Est, şi cu precădere în România. Piaţa de aici este foarte competitivă, din cauza preţurilor care de ani buni îşi continua trendul descendent. Cu toate acestea potenţialul este enorm, şi cercetările făcute de Turk Telekom au condus la concluzia că Euroweb este o achiziţie de mare valoare pentru Grup.

Stuart Evers, CEO Euroweb Romania din ianuarie 2012, a încheiat sesiunea de scurte declaraţii subliniind rolul extrem de important pe care colaborarea cu TIAD şi sprijinul oferit de Ambasada Turciei în Romania îl au pentru realizarea obiectivelor strategice pe care Euroweb le are de atins anul acesta, respectiv intensificarea eforturilor companiei pentru a dezvolta relaţii strânse cu companiile turceşti care activează în România, având în vedere ca Euroweb este parte a grupului Turk Telekom încă din 2010. În 2012 sunt planificate investiţii în infrastructură de aproximativ 2 milioane de euro, iar în următorii 4 ani investiţiile în infrastructură vor ajunge la 10 milioane de euro. Daca în prezent compania are aproximativ 1000 de clienţi, Stuart Evers estimează că în următorii 2 ani numărul acestora se va dubla.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *