free download 78 travel guides written by experts

TURA de Longboard te provoacă sa ajungi de 1 Mai la mare pe longboard

Fanii longboarding-ului şi al mijloacelor de transport alternativ, se strâng la “TURA de Longboard III”, între 24 – 29 Aprilie. 200 de km, de la Călăraşi la Vama Veche, vor fi parcurşi de tinerii care se vor aventura pentru a trage un semnal de alarmă asupra poluării mediului înconjurător.

Pentru 6 zile vor folosi ca mijloc de transport longboard-ul, bicicleta şi/sau rolele, în timp ce o ţară întreagă va sta în coloană în drumul spre litoral!

Evenimentul este organizat de comunitatea “Rock&Roll Bombers” şi se află la a treia ediţie.

TURA de Longboard III 

“Mai exact în anul 2014 am organizat prima „excursie”, în afara oraşului (Bucureşti – Vama Veche – 300km) pe longboarduri şi biciclete. În 2015 a avut loc a 2-a ediţie (Călăraşi – Vama Veche – 200km). Ş în acest an scopul este acelaşi: să arătăm că suntem mulţi pasionaţi ai longboard-ului dar şi al celorlalte mijloace de transport alternativ şi în acelaşi timp, prin modul nostru de a ne deplasa, protejăm mediul” spun reprezentanţii “Rock&Roll Bombers”.
Iată cum a fost în anii trecuţi:

TURA de Longboard 

TURA de Longboard II 

“Anul acesta vom parcurge 200Km pe longboarduri şi alte tipuri de transport alternativ din Călăraşi până în Vama Veche, în 6 zile prin dealurile Dobrogei. Traseul va cuprinde porţiuni de downhill, de uphill şi de flat.

Suntem primii din România cu un asemenea proiect. Toti cei care susţin faptul că trăim într-o ţară mult prea poluată, că avem nevoie să transmitem un semnal de alarmă tuturor autorităţilor care pot crea piste şi alte infrastructuri pentru cei care merg pe longboard-uri şi biciclete sunt invitaţi să ni se alăture”, adaugă tinerii din “Rock&Roll Bombers”.

„TURA de Longboard III” este deschisă oricărui participant pe mijloc de transport alternativ (longboard, bicicletă, role etc.). Înscrierile se fac pagina noastră de Facebook.

Ca şi anul trecut, traseul va fi documentat şi la final vom monta un film de prezentare, care va fi distribuit pe canalul nostru de YouTube şi în cadrul reţelelor de socializare. În fiecare zi vă vom ţine la curent cu posturi interactive, pe pagina oficială www.facebook.com/RockAndRollBombers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *