free download 78 travel guides written by experts

Tur virtual prin Muzeul SKODA si Centrul SKODA pentru Clienti

› Muzeul ŠKODA poate fi explorat acum 24/24 pe Street View
› Descoperiţi automobilele clasice selectate; turul virtual al muzeului
› Centrul ŠKODA pentru Clienți prezintă gama actuală de modele și accesorii originale

Muzeul ŠKODA se ridică la nivelul reputației sale de univers interactiv incitant – acum chiar și în varianta virtuală on-line. Muzeul ŠKODA este primul muzeu automobilistic din Republica Cehă care oferă un tur virtual prin intermediul Google Street View. Parcurgându-l, puteți cerceta exponatele în detaliu și puteţi chiar lua loc în spatele volanului anumitor modele clasice ŠKODA– oricând și de oriunde.


Tur virtual prin Muzeul ŠKODA și Centrul pentru Clienți
Colecția Muzeului ŠKODA, răspândită pe o suprafață de peste 1800 m2, cuprinde în prezent
în jur de 340 de exponate, incluzând autovehicule de serie pentru pasageri, mașini de curse, prototipuri,
câteva zeci de motoare, patru motociclete și o bicicletă.
Turul virtual oferă o perspectivă a experienței care îi așteaptă pe vizitatorii Muzeului ŠKODA.

"Muzeul nostru, care s-a redeschis în urmă cu doi ani după o modernizare amănunțită, ilustrând renumita istorie a mărcii ŠKODA și atrăgând clienți din toată lumea. Oferim acum această oportunitate fantastică, extinzându-ne serviciile pentru a facilita accesul din toate colțurile lumii în expoziție, 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a declarat Andrea Frydlová, Directorul Muzeului ŠKODA.

Google Street View oferă acum tuturor utilizatorilor posibilitatea de a se plimba prin Muzeul ŠKODA, de a cunoaște arhitectura sălilor de expoziție și chiar de a privi mai cu atenție automobilele istorice legendare, din confortul de acasă. Cu doar câteva click-uri, puteți ajunge în mijlocul expoziției și puteți descoperi nestematele automobilistice.


Tur virtual prin Muzeul ŠKODA și Centrul pentru Clienți
Parcurgeți un tur virtual al Muzeului ŠKODA din Mladá Boleslav, cu ajutorul Google Street View
– la o distanță de doar un click, prin intermediul Google Maps.

Turul virtual vă permite de asemenea să vă așezați în spatele volanului exponatelor selectate – spre exemplu, în primul automobil fabricat vreodată de producătorul ceh, Voiturette A, proiectat de fondatorii Laurin și Klement, dar și în alte legende, cum ar fi L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 și ŠKODA 1101 ’Tudor’ Cabriolet. Puteți de asemenea ’intra’ în modelele ŠKODA Popular Sport ’Monte Carlo’ și ŠKODA 1000 MB. Experiența cuprinde și posibilitatea de cercetare amănunțită a interiorului studiului ŠKODA VisionD și al automobilelor de curse ŠKODA 130 RS și ŠKODA Fabia Super 2000.


Tur virtual prin Muzeul ŠKODA și Centrul pentru Clienți
Centrul ŠKODA pentru Clienți prezintă, prin intermediul Google Street View, gama actuală de modele,
incluzând colecția de biciclete și Accesorii Originale.

La sfârșitul anului 2012, muzeul ŠKODA a fost reproiectat și a trecut printr-o modernizare considerabilă, pentru a deveni un exponent multimedia al mărcii. În sălile istorice din Strada Václav Klement, puteți călători pe parcursul a 120 de ani de istorie a companiei, trăind astfel o experiență multimedia diversificată și interactivă. Colecția Muzeului ŠKODA, care se întinde pe o suprafață de peste 1800 m2, etalează în prezent în jur de 340 de exponate, incluzând automobile de serie pentru pasageri, mașini de curse, prototipuri, câteva zeci de motoare, patru motociclete și o bicicletă. Turul virtual oferă o perspectivă a experienței care îi așteaptă pe vizitatorii Muzeului ŠKODA.

Google Street View le oferă utilizatorilor online de asemenea ocazia de a vizita virtual Centrul ŠKODA pentru Clienți din Mladá Boleslav. Gama actuală de modele de autovehicule poate fi studiată amănunțit la exterior și interior, inclusiv colecția de biciclete și Accesorii Originale. Centrul ŠKODA pentru Clienți a fost supus unei modernizări semnificative în anul 2013.

Mladá Boleslav / Bucuresti, 02.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *