Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tullamore D.E.W., medaliat cu aur la International Spirits Challenge 2013

Tullamore D.E.W. a obtinut medalia de aur la cea de-a XVIII-a editie International Spirits Challenge, in categoria World whiskies. In urma multiplelor sesiuni de blind tasting, membrii juriului au apreciat gustul distinctiv, aroma catifelata si savoarea unica, oferindu-i whiskey-ului irlandez Tullamore D.E.W. cea mai inalta distinctie in cadrul categoriei.

“Suntem onorati si in acelasi timp foarte incantati de acordarea acestui premiu de catre membrii juriului ISC. Este un moment important pentru intreaga echipa ce se traduce prin recunoasterea constanta a valorilor brandului Tullamore D.E.W. De altfel, suntem mandri ca Tullamore D.E.W. a castigat in ultimii 10 ani peste 23 de medalii de aur in cadrul competitiilor internationale de profil, ceea ce inseamna pentru noi faptul ca am reusit sa ducem cu succes mai departe viziunea fondatorului brandului, Daniel E. Williams.“ declara Shane Hoyne, Global Brand Director Tullamore D.E.W.

“Gustul Tullamore D.E.W. este unul cu adevarat unic si se datoreaza unui proces complex, ce se respecta cu minutiozitate de fiecare data. Tullamore D.E.W. este obtinut din 3 tipuri de whiskey (pot still whiskey, malt whiskey, grain whiskey), este triplu distilat si apoi invechit cu grija in butoaie in care a fost pastrat bourbon si sherry, ceea ce ii confera o savoare unica. Gustul final este subtil si fin, o combinatie placuta intre malt, tonuri de lemn ars, vanilie si o aroma naturala a orzului auriu “ continua Hoyne.

International Spirits Challenge este una dintre cele mai cunoscute si apreciate competitii de profil, membrii juriului fiinf specialisti internationali in domeniu: master blenders, master distillers, importatori, distribuitori, consultanti, jurnalisti, pasionati de whisky si experti independenti din toata lumea.

Ca urmare a eforturilor sustinute de promovare si distributie, Tullamore D.E.W. si-a dublat vanzarile incepand cu anul 2005, reusind sa fie cel mai vandut Irish whiskey in Europa Centrala si de Nord, in timp ce in Danemarca, Cehia si in Letonia domina din pozitia de lider intreaga piata de whisk(e)y.

Bucuresti, 28.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *