free download 78 travel guides written by experts

Tudor Moldovan accepta o noua provocare profesionala din partea Generali PPF Holding

– Marie Kovářová este nominalizată pentru a prelua funcţia de CEO şi Preşedinte al Directoratului Generali Asigurări

Tudor Moldovan, Director General şi Preşedinte al Directoratului Generali Asigurări, a acceptat oferta primită din partea Generali PPF Holding – aceea de a fi direct implicat în toate proiectele de business din regiunea Europei Centrale şi de Est. Generali, acţionarul majoritar al Generali Asigurări, a nominalizat-o pe Marie Kovářová ca viitor CEO şi Preşedinte al Directoratului companiei, după finalizarea cu succes a procedurilor administrative necesare.

Viitorul nou CEO, Marie Kovářová, este de origine cehă şi vine la Generali după mulţi ani de experienţă executivă de succes alături de Česká pojišťovna, cea mai mare companie de asigurări deţinută de Generali PPF Holding. Înainte a lucrat pentru McKinsey&Company, companie foarte cunoscută de consultanţă strategică în management, în cadrul căreia a condus multe proiecte de succes.

Din noua sa poziţie, Tudor Moldovan va participa la dezvoltarea proiectelor de business în regiunea Europei Centrale şi de Est, activitate de importanţă majoră, atât pentru Generali PPF Holding, cât şi pentru Generali Group.

“A fost o experienţă minunată şi o onoare pentru mine să particip la succesul Generali în România. Mi-a făcut plăcere să petrec toţi aceşti ani în companie, alături de angajaţii şi de partenerii de afaceri cu care am lucrat”, a declarat Tudor Moldovan.

“Tudor Moldovan este un manager de înaltă calitate cu o vastă experienţă în domeniul asiurărilor. Generali PPF Holding crede în abilitatea sa de a rezolva alte probleme presante din regiunea CEE. Îi mulţumim pentru efortul depus în derularea activităţilor noastre din România”, a comentat Ladislav Bartoníček, CEO al Generali PPF Holding.

“Cu Marie Kovářová, atât Generali PPF Holding, cât şi operaţiunile noastre din România vor beneficia de experienţă profesională internaţională în domeniul asigurărilor şi în alte industrii. Marie Kovářová este un manager cu prestigiu, cu abilităţi recunoscute, cu experienţă internaţională şi orientare către rezultate. Cred cu tărie că sub managementul său ne vom atinge în totalitate ambiţiile şi ţintele într-una dintre pieţele noastre cheie. Îi doresc Mariei tot ce este mai bun în noua ei misiune”, a declarat Vít Sedláček, membru al Comitetului Executiv al Generali PPF Holding, responsabil cu activităţile în România.

Atât Comitetul Executiv al Generali PPF Holding, cât şi Board-ul de Supraveghere îi mulţumesc domnului Tudor Moldovan pentru contribuţia sa la dezvoltarea Generali Asigurari şi îi urează mult succes doamnei Marie Kovářová în noul său rol.

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *