free download 78 travel guides written by experts

TUDOR GHEORGHE revine la teatru

Dupa o perioada de zece ani, TUDOR GHEORGHE revine la teatru, in musicalul “Omul din La Mancha”

Maestrul Tudor Gheorghe, personalitate marcanta a culturii romane, revine pe scena in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti din luna noiembrie, in ipostaza de actor.

Dupa o perioada de aproape zece ani, de cand a jucat in drama “Titus Andronicus”, alaturi de regretatul actor Stefan Iordache,  Tudor Gheorghe se reintoarce la prima dragoste, la  teatru, interpretand rolul principal , “Don Quijote”, personajul lui Cervantes, in celebrul musical “Omul din La Mancha” de Dale Wasserman, o coproductie a Teatrului National si Teatrului Liric “Elena Teodorini” din Craiova.

Joi, 6 Noiembrie, publicul bucurestean va avea ocazia unica , de a-l revedea pe Tudor Gheorghe, jucand in rolul lui Don Quijote, pe scena Salii Palatului, incepand cu orele 19:00, in premiera musicalului “Omul din  La Mancha”, alaturi de actori, cantareti dar si instrumentisti deosebiti.
   
Regia, este semnata Cezar Ghioca, un tanar regizor, ce a studiat in Statele Unite ale Americii regia de music hall, si care va pune in scena, un spectacol gandit dupa toate regulile musicalului american, orchestra pe scena ( sub conducerea muzicala a dirijorului Marius Hristescu), dar si artisti  ai teatrului craiovean precum:Valentin Mihali ( Sancho Panza), Angel Rababoc ( Padre), Adrian Andone ( Hangiul), Natasa Raab ( Jupaneasa), Monica Ardelianu ( Dulcinea) si Diana Tugui ( Antonia).

Biletele s-au pus in vanzare, si se gasesc la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Muzica, in reteaua Eventim, si se pot face rezervari online pe www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat. III – 50 RON, Cat. II – 80 RON, Cat. I – 100 RON, si V.I.P. – 130 RON.

De asemenea, melomanilor si iubitorilor de arta, le recomandam Festivalul Artelor Bucuresti, din perioada 2 -9 Noiembrie, o saptamana plina, cu evenimente interesante pentru toate categoriile de public.Va invitam sa vizitati programul festivalului, pe www.festivalulartelorbucuresti.ro.

Bucuresti, 30.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *