free download 78 travel guides written by experts

Tudor, bucătarul cu un picior amputat de la „Chefi la cuțite”, la „Bravo, România!”

Duminică, 29 mai, de la ora 22.00, la Antena 1

Tudor Nicolescu are 33 de ani și o poveste de viață incredibilă, care a smuls lacrimi juraților de la „Chefi la cuțite” când acesta s-a prezentat la preselecțiile show-ului de la Antena 1.

Duminica aceasta, de la 22.00, telespectatorii Antena 1 îl pot revedea pe Tudor la „Bravo, România!” pentru că povestea sa și-a găsit susținători: echipa angajaților unei firme de servicii IT e decisă să lupte pentru el și să obțină cele mai bune note din partea lui Mihai Petre, Mirabela Dauer, Răzvan și Dani.

Tudor Nicolescu are 33 de ani, o familie frumoasă, o fetiță minunată și este pasionat de muzică și bucătărie. A fost dansator dar și-a pierdut un picior în urma unui accident. Acum opt ani a suferit un accident de tren, în urma căruia i-a fost amputat un picior. Se afla pe peronul gării din Brașov și, ironic, se pregătea să meargă la preselecții pentru trupa de dans a lui Edi Stancu. A fost agățat sub șinele unui vagon. Ajuns pe masa de operație, nu a stat pe gânduri și le-a cerut medicilor să îi amputeze piciorul și să-i salveze astfel viața, deși el era dansator. Cu o tărie demnă de eroii din filme, Tudor nu s-a lăsat descurajat, ci a continuat să privească viața cu optimism. Chiar dacă nu a mai putut dansa, pasiunea pentru muzică l-a făcut să se îndrepte către meseria de DJ și dorința de a-i face pe alții să danseze. O altă mare pasiunea a sa, bucătăria, i-a fost insuflată de mic în familie.


Tudor are nevoie de o proteză nouă la picior pentru a-și putea continua activitățile și pentru a avea grijă de familia lui. Și cum nu ar fi de ajuns, și fetița lui are problem de sănătate: la numai 4 ani a început să aibă dificultăți în a auzi. Cu două proteze auditive performante, această deficiență ar putea fi ținută sub control, astfel încât fetița să nu-și piardă auzul. Familia Nicolescu nu are însă posibilitățile financare necesare acoperirii acestor tratamente. Dar pentru ei, intră în luptă la „Bravo, România!” o echipă de români sufletiști, impresionați de povestea lor: IT-iștii care-și spun pe scenă Star Team vor prezenta cel mai bun program al lor duminică seara la Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *