free download 78 travel guides written by experts

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef: “Bunica spune ca am devenit fitos”

Tudor Constantinescu, jurat în superproducţia Top Chef, alături de Joseph Hadad şi Nicolai Tand, are o poveste de viaţă extraordinară: a reuşit singur, muncind zi şi noapte, să creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri, Chocolat. Părinţii săi au divorţat, când era copil şi singurul om pe care l-a simţit mereu aproape sufleteşte a fost bunica lui, pe care o iubeşte şi o răsfaţă ori de câte ori are ocazia.

Draga lui bunică mănâncă cu plăcere din amandinele şi croissantele de la Chocolat. "Cred că e un pic invidioasă (râde) şi de multe ori îmi reproşează, mai în glumă, mai în serios, că nu-mi mai place mâncarea românească şi că am devenit fiţos. Mama a murit.

"Îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru mine, dar nu am avut o relaţie foarte bună cu ea, am fost într-o competiţie permanentă". Tata s-a recăsătorit şi are viaţa lui.

"Nu ştiu dacă e mândru de mine, poate. Sunt o persoană care şi-a recreat viaţa singur, care a rupt un pic tradiţia familială. N-aş putea spune că am fost foarte tare inspirat în familia mea, din contră, mi-am scris destinul meu aşa cum mi-am dorit, chiar dacă de multe ori i-am supărat pe cei din familie." Bunica a rămas cea mai aproape de sufletul său. "E un exemplu de viaţă pentru mine. A avut o viaţă foarte grea, a plecat de jos şi a ajuns departe. Ambiţia ei m-a inspirat să încerc să realizez ceva în viaţă".

Bucuresti, 26.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *