metalshow

TUDOR comunica pentru the Beef Club si Red Angus Steakhouse

Agenția de PR și Branding Personal, TUDOR, preia comunicarea restaurantelor the Beef Club și Red Angus Steakhouse, două locații unice, cu respect pentru calitate. Împreună le vom arăta gurmanzilor că au, în București, unde să mănânce preparate deosebite, realizate după indicațiile unui bucătar cu stele Michelin. Chef Bjorn van der Horst a transformat restaurante din Londra, Paris, Monte Carlo, New York şi Maldive, în locații recunoscute pe plan mondial.

Obiectivul nostru este de a transforma the Beef Club și Red Angus Steakhouse în locații de referință, recunoscute pentru unicitate și calitate. Alegi the Beef Club dacă apreciezi o bucătărie premium, exclusivistă. Cui îi place jazz-ul și vrea să încerce o friptură dintre cele mai căutate din lume, merge la Red Angus. Mihaela Tudor ne-a prezentat o viziune profesionistă în comunicare, axată pe business, cu obiective și etape de lucru, mai puțin bazată pe vorbe, așa cum am mai întâlnit, spune Dragoș Panait, proprietarul restaurantelor.

Strategia noastră are la bază comunicarea cu publicul țintă, nu către acesta. Vom investi într-o relație onestă, bazată pe cunoașterea și înțelegerea lui, anticipându-i nevoile și confirmându-i întotdeauna așteptările, spune Mihaela Tudor, Owner, PR & Personal Branding Executive.

TUDOR – Specialist în Comunicare este Agenția de PR și Branding Personal, formată din foști jurnaliști tv, care îți transformă realitatea într-o poveste de succes. Cu noi, crești, te dezvolți profitabil, îți consolidezi imaginea de specialist în domeniu și îți optimizezi costurile de comunicare și promovare. Amănunte, aici.

Despre TUDOR

Tudor – Specialist in Comunicare este agenția de PR și Branding Personal care îți transformă realitatea într-o poveste de succes. Comunicăm și te promovăm strategic pentru a fi cunoscut, puternic și influent.

Bucuresti, 23.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *