free download 78 travel guides written by experts

Tuborg Party Manager lanseaza noul album Grimus

Tuborg Party Manager-ul Radu Vlăduţ se întoarce în Cluj-Napoca, orasul in care locuieste si isi continuă studiile, pentru lansarea celui mai recent album din discografia formaţiei Grimus, Egretta. Concertul va avea loc pe 14 octombrie 2011 în Euphoria Music Hall iar pe scenă, alături de Grimus, vor urca şi membrii formaţiei Byron.

După ce, cu o săptămână în urmă, Radu Vlăduţ a dat startul celor mai tari petreceri ale toamnei organizând, alături de Radio ZU, evenimentul „ZU Kids on the block” (o petrecere la înălţime, pe acoperişul celui mai mare mall din Bucureşti), săptămâna aceasa Tuborg Party Manager va fi prezent în Cluj, pentru a organiza lansarea albumului Grimus, Egretta. Egretta este rezultatul colaborării cu producătorul britanic Adam Whittaker (Doves, Amy Winehouse, Julian Cope) care s-a implicat în toate etapele înregistrării albumului. Primele două single-uri de pe acest album, “Face the Light” şi “Vanity”, au fost lansate pe rând începând din vara acestui an şi au ocupat fiecare locul întâi în cadrul topurilor organizate de diferite posturi radio.

„Sunt bucuros că m-am întors în Cluj Napoca pentru a reprezenta Tuborg in calitate de partener al unui eveniment special. Povestea Grimus a început în Cluj Napoca şi, de aceea, fiecare întoarcere acasa este privită ca pe un eveniment de o importanţă majoră, dat fiind că o mare parte a fanilor Grimus sunt ardeleni. Alături de Bogdan, Vali, Cristi, Lehel, Titus şi Tamas, sunt pregătit să organizăm una dintre cele mai cool petreceri ale toamnei” a declarat Radu Vlăduţ, câştigătorul celui mai dorit job al anului, acela de Tuborg Party Manager.

Radu Vlăduţ are 22 de ani, a terminat de curând Finanţe Bănci la Cluj şi, acum trei luni, viaţa lui a luat o turnură complet neaşteptată. Actualul Tuborg Party Manager a decis să nu îşi înceapă cariera în spatele unui birou dintr-o corporaţie sau o bancă şi a preferat să se înscrie pentru postul de Tuborg Party Manager. Timp de trei luni, a luptat cot la cot cu alţi aproximativ 2000 de candidaţi în competiţia pentru jobul de Tuborg Party Manager. Şi-a făcut campanie în campusul Universităţii, a printat fluturaşi cu numele lui, a organizat petreceri în cămin pentru a-şi convinge colegii să-l voteze în competiţia pentru jobul de party manager. La Bucureşti, s-a remarcat ca fiind printre puţinii care au reuşit să facă faţă unui juriu dificil, format din reprezentanţi ai companiei, CRBL, Mihai Morar şi Cosmina Păsărin.

Timp de 6 luni de acum incolo, Radu Vladuţ va beneficia de un salariu lunar de 1000 EUR, o maşină de serviciu Toyota Auris Hibrid dar şi de o agendă plină de petreceri. Campania naţionala „Tuborg te vrea Party Manager” reprezintă una dintre cele mai mari provocări adresate iubitorilor de distracţie din România. Conform unui studiu recent, 1 din trei români visează să ajungă manager de petrecere, acesta fiind jobul de vis la care aspiră majoritatea tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *