free download 78 travel guides written by experts

Tuborg Green Fest: un univers al berilor si al muzicii

Tuborg Green Fest se va desfasura in acest an sub egida noutatii si a diversitatii: dupa ce a fost anuntata prezenta a peste 60 de artisti, festivalul va aduce publicului din Romania o noua surpriza: 15 tipuri de bere internationala vor fi puse la dispozitia publicului special in cadrul acestui festival. Printre sortimentele se numara beri provenite de pe doua continente care vor multumi si cele mai pretentioase gusturi si pofte.

Festivalul Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti si in acest an se bucura de prezenta unor artisti de renume international precum: Guano Apes, Chicane, The Herbaliser sau The Crystal Method, line-up-ul complet putand fi accesat pe site-ul festivalului.

Experienta de festival va aduce in prim plan una dintre cele mai cunoscute si apreciate beri din lume: Tuborg Classic. Aceasta varianta a berii Tuborg a fost creata in Danemarca pentru a fi pe gustul tutoror, ea distingandu-se de celelalte beri prin culoarea deosebita data de maltul caramelizat. Alaturi de aceasta, participantii in cadrul Tuborg Green Fest vor putea incerca si alte doua tipuri de bere: Tuborg Royal Export, bere blonda cu un gust special, creata pentru cei puternici si rezistenti la “senzatii tari” si Tuborg Lemon, o bere ce poarta savoarea verii si a razelor de soare, fiind unica in randul produselor de acest tip prin aroma de lamaie pe care o contine si care atrage consumatorii, fiind preferata lor pe timp de vara. Din acest regal al berii si al muzicii nu putea lipsi produsul ce a revolutionat zona bauturilor alcoolice: Tuborg Mexicana! Produsa pentru prima data in Turcia, acest sortiment de bere nu se diferentiaza doar prin aroma subtila de tequila, dar si prin forma deosebita a sticlei care o face mult mai usor de deschis si bineinteles de consumat.

Amatorii bauturilor de calitate si puternice vor avea un motiv de bucurie: una dintre berile cu cel mai ridicat continut de alcool, Carlsberg Elephant, este un alt sortiment ce va fi prezent in perimetrul festivalului. Avand un gust exotic, puternic masculin, berea este cu atat mai deosebita cu cat are o culoare aurie precum cea a unui chihlimbar. Imaginea de pe eticheta reprezentand un elefant este si ea una deosebita  fiind inspirata din cele doua statui pereche aflate la poarta fabricii de bere Carlsberg din Copenhaga.

Pe intreaga durata a festivalului vor mai fi prezente si doua noi tipuri de bere: Jacobsen Brown Ale si Carlsberg Black Gold. Inspirata din cele mai vechi traditii britanice, Jacobsen Brown Ale are un gust puternic fructat, culoarea puternica de “maro mahon” care provine din malt-ul englez din care este facuta, Maris Otter Ale. Prin aroma sa aparte si prin culoarea aurie, Carlsberg Black Gold va fi foarte “pretioasa” pentru toti participantii la festival.

uborg Green Fest va prezenta in Romania si berea creata special pentru Winston Churchill in cadrul vizitei acestuia in Copenhaga. Ffiind considerata o “bere speciala”, Carlsberg Special Brew are in compozitia sa arome specifice coniacului ce o evidentiaza in paleta de beri propusa pentru evenimentul din prima saptamana a lunii septembrie.

Considerata una dintre cele mai bune beri din lume, Carlsberg a fost lansata in anul 1847 in Copenhaga fiind consumata de mii de oameni din peste 140 de tari. Succesul acestui sortiment de bere se datoreaza calitatii produselor din care ea este realizata si a faptului ca inspira optimism, prietenie si pofta de viata. Un alt sortiment de bere cu care publicul se va putea delecta este Guinness. Produsa pentru prima data in Irlanda in anul 1759 de catre Arthur Guinness, berea care ii poarta numele poate fi savurata astazi in peste 150 de tari, consumul zilnic ridicandu-se la aproximativ 10 milioane de pahare.

Lista regalului de bauturi pe care toti cei prezenti in cadrul Tuborg Green Fest il vor putea experimenta saptamana aceasta va fi completata cu alte doua nume, Kilkenny si Holsten Wheat, pentru toti cei care nu doresc sa consume bauturi alcoolice urmand a fi pusa la dispozitie singura bere fara alcool din portofoliul URBB: Holsten Non-Alcoholic. 

Bucuresti, 31.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *