free download 78 travel guides written by experts

Tu vei participa?….

Asociaţia VW Kafer Club din Timişoara organizează, în perioada 29-21 mai 2009 un eveniment dedicat posesorilor şi iubitorilor celebrelor broscuţe VW…

Evenimentul aflat la a treia ediţie include parade, concursuri, tombolă, dar şi distacţie pentru participanţi. Sunt aşteptaţi peste 70 de proprietari de broscuţe din ţară şi străinătate.

Cei care vor lua parte la eveniment se vor întâlni vineri, 29 mai 2009, la Dumbravita la Hanul Stejarul Fermecat, între orele 15:00 şi 19:00. apoi ziua se va încheia cu o paradă pe timp de noapte.

Sâmbătă, 30 mai 2009, participanţii vor avea parte de o serie de concursuri la Dumbrăviţa, acestea fiind programate între orele 12:00 şi 18:00. Pe parcursul zilei participantii dar si vizitatorii, vor avea parte de surprize, multa distractie si voie buna. Cunoscătorii îşi vor putea demostra măiestria în prepararea gulasului, iar seara vor fi anunţaţi câştigătorii concursurilor. Ziua a doua se va încheia cu o nouă petrecere si concert live.

Duminică se va pleca înspre Timişoara, in parcarea de la Iulius Mall de unde la amiază va porni Parada Broscutelor în centrul oraşului.

Cei care vor să participe la eveniment pot obţine mai multe detalii de la Asociaţia VW Kafer Club din Timişoara, apelând numărul de telefon 0742 / 111.448 sau kaferclub.tm@gmail.com.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *