free download 78 travel guides written by experts

Tu si medicul din tine

Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala
John E. Upledger

Editura Herald

Se spune adesea ca omul se poate ajuta, ca detine anumite mecanisme prin care isi poate regla anumite functii si chiar rezolva anumite probleme de sanatate. Dar despre terapia CranioSacrala recunosc ca nu auzisem nimic inainte de a vedea cartea. Cu atat mai mare interesul.

Un lucru trebuie mentionat mai intai de toate: ca inca din dedicatie aflam ca autorul este cel care a folosit aceasta terapie. Incepand lectura aflam istoria unui pacient si cum s-a ajuns la descoperirea terapiei CranioSacrale. Este descris si sitemul cranio-sacral pentru a putea intelege mai bine informatiile si in paralel se povesteste si schimbarea aparuta la pacientul amintit. Apoi aflam ca "Primele tratamente cu terapia CranioSacrala au raspuns foarte bine la pacienti cu dureri de cap."(p 30).

Ajungem apoi la marturisiri ale medicului si aflam ca "Acum eu realizez ca singurul meu rol este acela de a ajuta procesul de vindecare propriu al pacientului." (p 73)

Nu pot sa intru extrem de mult in detaliile legate de terapia CranioSacrala, pot spune insa ca veti vedea si ce alte porti a deschis (intuitii cum sunt numite in carte). In plus, date fiind exemplele autorului, puteti vedea cum uneori lucrurile se pot rezolva mult mai usor si definitiv.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *