Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Tu faci tot ce vrei?

Royal GNRL si Hoodie lanseaza single-ul "Fac tot ce vreau"

Royal GNRL si Hoodie lanseaza astazi o noua productie marca Royal Junkie Music, un adevarat imn dedicat liberului arbitru de care adesea uitam, lasandu-ne incatusati de cliseele societatii.

"Fac tot ce vreau" este despre cum sa traiesti viata la maximum si cum sa profiti de fiecare clipa fara regrete.

In "Fac tot ce vreau", distractia e litera de lege si important este sa dam frau liber dorintelor si instinctelor noastre, fara a fi opriti de obstacolele din calea noastra.

Piesa este o inca o mostra a muzicii pe care Royal GNRL a pregatit-o in ultima perioada, artistul lucrand intens la finalizarea albumului sau solo ce va fi lansat in formula #Altceva (Royal GNRL si Hoodie).

Royal General, pe numele lui real Alexandru Mirea, a aparut pe scena muzicala in 2006. A luat parte si a contribuit la aparitia primei reviste hip-hop online din Romania – Blackout Magazine si a fost in spatele unor proiecte si evenimente urbane importante, precum Uzr.ro, Ultimatum Pentru Arta, Unic Production. In prezent, rapper-ul isi petrece timpul in studio, unde face ultimele pregatiri pentru lansarea primului sau material discografic pe cont propriu.

Bucuresti, 28.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *