free download 78 travel guides written by experts

Tu cum te rasfeti in primavara asta?

Revista Beau Monde prezinta secretele rasfatului cu stil

In aprilie, revista Beau Monde isi rasfata cititoarele cu o sectiune speciala de spa, cu 18 pagini despre cele mai la moda destinatii, programe si produse de spa. Participand la concursurile din revista, se pot castiga premii in vacante, tratamente si produse de spa, in valoare totala de 2000 EUR.

Noutatea lunii o constituie faptul ca revista se poate cumpara si la pachet cu un CD cu muzica de relaxare, la un pret special.

Tot in aceasta editie, revista Beau Monde prezinta povestea succesului Irinei Schrotter si confesiunile Altetei Sale Regale, principesa Margareta a Romaniei.
Un alt subiect la moda tratat pe larg in Beau Monde il reprezinta vechile gheise si secretele seductiei orientale.
Toate acestea, plus cele mai noi trenduri in materie de moda si frumusete – in Beau Monde, revista despre stil, editia lunii aprilie.

Revista Beau Monde este editata de Sanoma-Hearst, fiind singura revista despre stil de pe piata romaneasca si o permanenta sursa de inspiratie pentru femei.

Portofoliul Sanoma-Hearst Romania cuprinde 7 reviste, dintre care 5 internationale (Cosmopolitan, FHM, National Geographic, Beau Monde si Story) si 2 romanesti (Bine! si Mami), un portal de Internet (www.startpage.ro) si 3 website-uri (www.cosmopolitan.ro, www.fhm.ro, www.mami.ro).

Bucuresti, 29.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *