free download 78 travel guides written by experts

Tu cum iubesti?

Draftfcb semnează campania de promovare a noii producții originale HBO, „Rămâi cu mine”

Începând din decembrie, HBO și Draftfcb invită publicul în fața micilor ecrane pentru o nouă producție originală HBO Europe realizată în România, serialul „Rămâi cu mine”.

Noua campanie HBO vorbește despre iubire printr-o metaforă universală: fluturii. Campania a debutat cu două săptămâni de teasing, în care fluturi multicolori au luat cu asalt orașele din România.

Ideea campaniei a plecat de la fluturii din stomac. Pentru fiecare tipologie a iubirii am creat o specie de fluturi cu un nume sugestiv. Indiferent că ești un Adonis Imperador, un Tridentis Conjugales sau o Romanticus Incurabilis, urmărind metamorfozele iubirii, în cel mai nou serial HBO, o să-ți răspunzi poate mai clar la întrebarea “Tu cum iubești?", declară Emanuel Borcescu, Head of Art Draftfcb.

Campania include elemente neconvenționale, sub forma unor cuburi transparente, cu fluturi suspendați în interior, autocolante în stațiile de metrou, fluturi ”poposiți” pe cutiile poștale, dar și panouri outdoor, machete de presă și bannere online. Campania se desfășoară în perioada 11 noiembrie – 15 decembrie.

Proiectul „Ramai cu mine” a fost realizat de oameni implicați și pasionați, iar acest lucru se poate vedea atât pe micul ecran, cât și în campania de promovare a serialului. Ne-am bucurat tare mult să avem alături de noi echipa Draftfcb iar conceptul propus de ei a redat fidel emoţia din serial. Fluturii, în toate formele lor (de la machete în print, la bannere on-line și cuburi supradimensionate), au fost primiți cu entuziasm de către public iar reacțiile pozitive continuă să apară, a declarat Irina Catanchin, PR & Marketing Manager HBO Romania.

“Rămâi cu mine” urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine.

Producția cuprinde 13 episoade, regizate de Constantin Popescu și Mihai Bauman, traduse şi adaptate de Lia Bugnar și produse de compania Film Factor. Din distribuția serialului fac parte Iulia Lumânare, Aureliu Surulescu, Monica Ciută, Andi Vasluianu, Cosmina Stratan, Antonia Ionescu Micu, Lucian Ifrim. Serialul poate fi urmărit pe HBO în fiecare duminică, de la ora 20.00 și va fi disponibil și pe HBO Go.

Campania de comunicare este realizată de echipa HBO formată din Irina Catanchin (PR & Marketing Manager), Ofelia Năstase (PR Coordinator), Magda Liscă (Marketing Coordinator) și echipa Draftfcb formată din Claudiu Dobriţă (Creative Director), Bogdan Ioniţă (Head of Strategy), Sorina Pirlea (BTL&PR Director), Ana-Maria Pascaru (PR Director), Ciprian Bănică (Group Creative Director), Emanuel Borcescu (Head of Art), Luisa Leizeriuc (Copywriter), Loredana Bârlă (Copywriter), Romulus Olteanu (Art Director), Alex Hariga (Head of Digital), Andrei Mihăilescu (Copywriter), Silvia Mihăilescu (Ilustrator), Valentin Milcoveanu (DTP), Laura Blebea (Account Manager).

Bucuresti, 03.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *