Trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au făcut schimb de stiluri și melodii pe scena Blending Spirits Arena, locul care a găzduit cel mai nou blend muzical al campaniei

Delia, Vița de Vie, COMA, Carla’s Dreams, Macanache și alți artiști români au participat, timp de 5 ore, la cel mai curajos experiment muzical al anului – J&B Blending Spirits Arena

Peste 2.500 de fani au luat parte la provocarea Blending Spirits Arena, primul concert experimental pus în scenă de J&B, marca numărul 1 de whisky din România¹. Evenimentul a avut loc în seara de 19 mai 2017, la Arenele Romane, și a adus pe aceeași scenă cei mai în vogă artiști consacrați ai momentului, alături de nume mari din underground, care au oferit împreună performanțe artistice neconvenționale, LIVE. Trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au răspuns provocării J&B de a face schimb de roluri pe scenă, prezentând cel mai nou blend muzical al campaniei, în stilul nonconformist în care J&B și-a obișnuit publicul.

roman_taraf-de-haidouks
Primul blend muzical J&B, live, în fața fanilor

Șapte artiști, printre care Delia, Vița de Vie, COMA, Carla’s Dreams și Macanache au concertat vineri, 19 mai, la Arenele Romane, iar 2 DJ-i cunoscuți au întreținut atmosfera în cadrul J&B Blending Spirits Arena. Surprizele s-au ținut lanț, dar cea mai mare a fost reprezentată de momentul celui mai nou blend muzical marca J&B Blending Spirits, pe care fanii campaniei au avut ocazia să îl asculte în premieră.

De data aceasta, trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks au făcut schimb de melodii, pe care le-au cântat într-o manieră originală, păstrând, totodată, accentele stilurilor care i-au consacrat.

Video exclusiv aici:

„J&B Blending Spirits Arena este un concert care va rămâne, cu siguranță, în istoria brandului, ca o materializare firească a campaniei Blending Spirits și ca o  oportunitate unică pentru artiștii implicați, dar și pentru fanii care s-au unit prin muzică, indiferent de stilul preferat. Deschiderea oamenilor prezenți la eveniment și energia pozitivă a arătat încă o dată că alăturările surprinzătoare și neconvenționale sunt de succes. Cu această ocazie, J&B le mulțumește artiștilor și fanilor care au luat parte la acest experiment, pentru că nu le-a fost teamă să iasă din zona de confort, să depășească prejudecăți și să ducă experiența muzicală din România la un alt nivel”, a declarat Raluca Sava, Regional Brand Manager CEE Diageo Brands.

Alăturările artistice surprinzătoare au curs pe scena J&B Blending Spirits Arena, iar astfel Delia a interpretat melodii cunoscute împreună cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, și cu Macanache, demumit „regele rimelor”. Adrian Despot a marcat un moment deosebit și a cântat alături de formația COMA.

Nu doar muzica a fost „servită” fanilor în combinații neașteptate la Blending Spirits Arena. Întregul concept al evenimentului a fost reprezentat de alăturările surprinzătoare, derivate din caracterul neașteptat al brandului de whisky, extinzându-se până la meniuri de băuturi și mâncare. Fanii J&B au putut încerca băutura în nenumărate combinații surprinzătoare, precum și burgerul J&B.

Peste 2.500 de oameni s-au bucurat de experiența J&B Blending Spirits Arena cântând și dansând alături de artiștii prezenți în concert.

Blending Spirits, spiritul alăturărilor neconvenționale

Concertul Blending Spirits Arena, prezentat de J&B, a fost cel mai mare eveniment muzical al primăverii, aducând pe aceeași scenă artiști populari și underground, care au făcut schimb de roluri și de piese în cadrul experimentului  J&B Blending Spirits, început în 2015.

Conceptul campaniei J&B Blending Spirits este alăturarea surprinzătoare și neverosimilă a două personaje, contexte, situații, pentru a naște blenduri neprevăzute, dar de succes. Concluzia este simplă: J&B nu înseamnă o singură combinație – whisky și cola -, ci infinit mai multe blenduri pe care merită să le încerci.

Artiștii care au acceptat provocarea J&B Blending Spirits și care au dezvoltat șase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vița de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Că Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA. Experimentul a dat naștere unor versiuni asemănătoare și totuși complet diferite ale melodiilor originale. Iar unele dintre ele au ajuns în playlist-urile posturilor de radio și ale televiziunilor muzicale. În prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizată campanie online din istoria digitală a României, iar în 2016 a ocupat 7 poziții din 10 în topul YouTube Leaderboard, totalizând peste 13 milioane de vizualizări și 170 de milioane de impresii.

Pentru mai multe informații, vizitați:
·    www.blendingspirits.ro
·    https://www.facebook.com/events/1881584215452902/

¹ În categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *