free download 78 travel guides written by experts

Trupa VUNK, premiata de UCMR cu titlul “Premiul muzicii rock in 2010”

Se pare ca anul 2011 a venit cu o ploaie de premii pentru membrii trupei Vunk. Dupa Premiul de Excelenata primit la Gala Zece pentru Romania, dar si dupa cele doua premii importante obtinute la Gala Radio Romania Actualitati, Vunk se bucura acum si de un premiu din partea revistei “Actualitatea muzicala”. Aceasta este singura revista muzicala din Romania lansata si promovata de UCMR (Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania).

Evenimentul ce a avut loc ieri, 6 aprilie, la Palatul Cantacuzino, ofera premii anual pentru muzica clasica, muzica usoara, muzica pop-rock si muzica jazz. Titlul cu care trupa Vunk a plecat acasa a fost “Premiul muzicii rock din 2010”.

"Cand oamenii iti asculta muzica la TV si radio si iei si premii pentru asta este foarte frumos, dar cand iei un premiu de la cei care scriu muzica, stiu muzica si care traiesc din si pentru muzica, atunci asta este o mare mandrie pentru noi. Le multumim ca s-au gandit la noi si la muzica noastra." ne-a spus Cornel Ilie

In continuare, baietii de la Vunk, ajung in fiecare saptamana in cate doua orase inscrise in lista turneului de promovare “Vreau o tara ca afara”, asa ca, Vunk va da intalnire sambata, 9 aprilie in clubul Wassermann din Focsani.

Bucuresti, 08.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *