Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Trupa Voltaj împlinește 20 de ani și sărbătorește la Shopping City Piatra-Neamț

· Hitul „Ca la 20 de ani” va răsuna joi, de la ora 19:00, în parcarea centrului comercial
· Cadouri savuroase pentru primii 1.000 de spectatori

Trupa îndrăgită de pop-rock Voltaj aniversează 20 de ani și sărbătorește alături de fanii din Neamț cu un concert care va avea loc joi, pe 24 octombrie, la ora 19:00, în parcarea Shopping City Piatra-Neamț.

Muzica bună va răsuna în centrul comercial, iar show-ul, numit după unul dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei, „Ca la 20 de ani”, promite o atmosferă destinsă, potrivită pentru cei care știu să se distreze și trăiască clipa. Artiștii vor interpreta atât piese consacrate, precum „Dă vina pe Voltaj”, „Pic, pic”, „Și ce”, cât și melodii de pe noul album, precum Amprente”, „Nu doar de ziua mea” (alături de Andra), „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Las tot”, dar și „100 de ani” (piesă compusă cu ocazia Centenarului).

Voltaj 20 ani, Shopping City Piatra Neamt

Concertul va avea un plus de savoare pentru primii 1.000 de spectatori: aceștia vor primi gratuit un ceai sau un cappucino, pe care îl vor putea servi în ziua evenimentului la cafenelele sau restaurantele din Shopping City Piatra-Neamț. Băutura caldă va fi însoțită și de un premiu delicios (fie o porție de cartofi fie o porție de legume sau o felie de pizza), disponibil în zona Food Court, în perioada 25-27 octombrie.

Concertul de la Shopping City Piatra-Neamț face parte din turneul național ce are loc în mari orașe precum: Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Sibiu, Timișoara, Deva, Brăila și Buzău.

Deoarece evenimentul amintește de perioada „fără griji și fără bani”, accesul la eveniment este gratuit. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț sau pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *